Originally Posted by sindoma53 PIST 100 DE 4900 çalışmazsa saatlik graf paylaşıcam. Çalışırsa durum ne olur sanki oralarda duruldu gibi
https://twitter.com/yemekci53
Originally Posted by yemekci Çalışırsa durum ne olur sanki oralarda duruldu gibi 5040 üzeri kapanışa oynarlar
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Originally Posted by sindoma53 5040 üzeri kapanışa oynarlar Ereğliye ne dersin
Originally Posted by Ohac Yutan ayı mı diyorlardı? caho malsız mı kaldın hangi ayıymış, neyi yutuyormuş
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by el turco caho malsız mı kaldın hangi ayıymış, neyi yutuyormuş Adam isteyene veriyor... Dünkü dibine yakın bist 30 kağıtları var... Malsız kalmak değilde malda yakalanmak var şuan sadece...
Originally Posted by *Bozkurt Bence yukarı doğru Originally Posted by *Bozkurt Biraz mallandık, fırsattan istifade daha ne fırsatlar gelebilir bu akşam kapanış ilginç olabilir haftasonu riskini en az alacak hafta önümüzdeki hafta siyasette çok film dönebilir haftaya
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by yemekci Ereğliye ne dersin 2 gün önce orada pozisyon açtım. daha öncede belirttim eregl tahtası en geride kalan tahta, ben 2023 uzun vadeli defansif hisse olarak bakıyorum .
Dolar bazlı haftalık grafikte 200 gn.ortalama 1.87 dir...Bu yükselsin 1.9x olsun..orayı eninde sonunda test eder.. Sp500 de de düşüş bekleniyor..Dedim ya EREĞLİ, 28/29 arasına gelirse evi gomerim ..😀
Forum Rules
Yer İmleri