Sayfa 313/1000 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Zorunlu karşılığın kaldırıp tahvil karşılığı getirilmesi çok kötü bir şey değil bu arada. Tahvilden kazanç var en azından.

Ciddi bir balyoz etkisi yaratacağını sanmıyorum.

2. kredi vermeyip kamuyu fonlasınlar
    Memento mori

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Birileri bankalar önderliğinde yukarı sürüyor endeksi neden niçin biliyormuyuz YOK , düşerkende neden düşüyor diye sormayız ama onlar neden çıktığını ve neden düştüğünü biliyor olacak onu anlatıyorum.

17.08.2022 yorumladığımız gibi bankaların neden çıktığını ve neden düştüğünü bilen yine onlar.
    borsada dönen ne film varsa vakti zamanı geldiğinde hesap sorulmalı.
    reusters sa yetkili kim beyanat veriyorsa piyasayı yönlendirecek, Naci Ağbal görevden almadan önceki o 3 gün basında çıkan haberler,Takaslar düşmeden şu geldi bu geldi diye verilen beyanatlar.Daha kulağımıza gelen haberleri anlatmıyoruz ama anlatmadığımız her habere yakın haberler ortaya çıkıyor.NASsss diyip paranın döndüğü her yerde bir kokuşmuşluk ve dalavere mevcut.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Zamanı geldiğinde HECTOR ismini veya nikini unutmayın ölmezsem Bulut demişti dersiniz.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Ekşi sözlükte baktım. Hector entry'sinde şöyle denmiş.

>>>>>>>>
    truva ordularının komutanı, şehrin ele geçirilmesini on sene kadar geciktirmiş olan stratejist, komutan, savaşçı ve kahraman
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. MMT Modern Monetary Theory ugulanıyormuş.

>>>>>>>>>
    https://twitter.com/BloombergTV/stat...92116135288838

Bloomberg TV
    @BloombergTV
    “President Erdogan is the world's first practical modern monetary theorist,†says @LHSummers
    when reacting to Turkey's interest rate cut.

The decision by Turkey’s central bank to cut interest rates against a backdrop of soaring inflation surprised many https://trib.al/FlKkecr
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Zorunlu karşılığın kaldırıp tahvil karşılığı getirilmesi çok kötü bir şey değil bu arada. Tahvilden kazanç var en azından.

ellerindeki enflasyona endeksli tahvilleri teminata verirler bir de ordan vurarlar boss kısmı yaş tahtaya basmaz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Zorunlu karşılığın kaldırıp tahvil karşılığı getirilmesi çok kötü bir şey değil bu arada. Tahvilden kazanç var en azından.

Yükümlülüklerde zorunlu karşılık kalkmadı yani mevduatlarda.

Sayfa 313/1000 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •