Müşteriler dağıldı, yine sap gibim bekleyelim tukkani!
Müşteriler dağıldı, yine sap gibim bekleyelim tukkani!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bir sarışını kökleyip, zibarma vakti.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
ceyrek asrı devirdik..
her seye alıştı şu rakının kokusuna alışamadı..
h.sonu başkentte cemiyeti varmış..
zabahınan 6.da yolcu ettik..
öğlen migros.tan küçük efeyi alıp başladık..
sosyal ortamlarda değil evde içenlerdeniz..
fırsatı kaçırmadık..keşke hep cemiyet olsa da evden uzaklaşsa..
sadede gelelim..
3.4. yudumdan sonra ağzı rakıyla calkalamak..bunun ötesi var diyen varsa dünyaya boşuna gelmiştir.
sefa ile..
Dükkanı bugün ben açayım![]()
Nihayet kendi evime dönebildim![]()
![]()
Bir saate kalmaz sezonu açarım![]()
![]()
Son düzenleme : MedwiG; 08-06-2019 saat: 20:48.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
henüz tık yok....![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri