Sayfa 314/475 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    D83 senin mal olduğunu yazdım sen yazmadan ben...

10 yaşındaki zeka ile ve ailenden alamadığın terbiye ile devam et buradaki arkadaşlar da seni tanısın...
    Hisseleri batırdın yetmedi endeksi batırdın ülkeyi de batiracaksın
    Yağmur yağmıyor senin yüzünden kuraklık geldi
    Hamama gittin harman tutuştu
    Koyunlar telef oldu
    Git artık da kurtulalım

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Şişe için kara günler yeni başlamış olabilir
    Fedor denen uğursuzlugun vücut bulmuş hali buraya gelmiş
    Yandınız beyler
    Eregliyi 2 yıl tuttu endeks uçtu sadece Ereğli gitmedi zarara satti eregliyi Ereğli aniden 60 oldu
    Ordan aefes e geçti endeksin en iyi hissesini taa ki bu alana kdr .. aldı ve aefes yerli bir oldu

Durmadı hisse yapamiyorum dedi 11 bin üzerinden endeks fonu aldı
    Endeksinde içine sicti
    Endekste düşüş için birçok sebep var ama en önemlisi bu duztabanin endeks fonu alması
    İşiniz zor
    AEFES 300 tl de iken çok ucuz , faizler ve enflasyon düşerse daha da ucuzlayacak diyordu şimdi baktım yüzde 5 eksi yemiş 184 kapanış. Tabi kendisi bunu derken meğersem arka kapıdan kamyonu dayamış satıyormuş. Sonra çıktı foyası meydana.
    Şimdi bu şişe ye yatırım yapacaklar 1 değil 2 değil 3 kere düşünsün derim. Arkadaşın da dediği gibi 2022 de eregl ye bulaştı bu fedor . Endeks 2000 puan da idi. 11.500 oldu 40 tl den aldığı eregl 41 tl oldu. Endeks misal 20.000 olurken bu kağıt 50 tl falan olursa anca şaşırmasın kimse.

3. Siz iki salak sadece siz anladınız aslında benim AEFES'i nasıl milletin üzerine boca ettiğimi, nasıl Ereğli'yi perişan ettiğimi, Endeks'i bofa üzerinden nasıl millete kakaladığımı(!)

AEFES'i 300'den ben satarken millet alıyordu, kamyon kamyon sattım kaç milyon sattım bilmiyorum, böyle sabah bir başlıyorum, milyon milyon(!)...Shortum açık zaten orası da tamam(!)

Buradakiler de öğrensin ki, kimsenin görmediği gerçekleri sizler görecek kadar, zeki, hatta nobel ödüllü alabilecek kadar ekonomist, engin tecrübeli borsa bilgisine haiz kişilersiniz(!)...

Yine yakalandım!

Şişe'ye geldim ama yine yakalandım...

Ne demiştim Endeks 7000'e kadar kimse rahat nefes almasın... Aynen devam 7000'den 20.000'e çekeceğim...

Tabii siz iki salak dışında diğer normal insanlar bunu yazıyor olduğum halde inanmayacak ama siz gerçeği biliyorsunuz ve para kazanabilirsiniz...

Hemen short açın sonra da beni takip edin!

Şimdiye kadar yaptıysanız zaten en az 20-30 milyonu atmışssınızdır cebinize...

4. Şimdiki görevim, Şişe'ye son darbeyi vurmak... Yine yukardaki iki salak dışında kimse buna inanmayacağı için açık açık yazıyorum(!)

Şişeye yüklü short girdim, bakmayın dün yönetim biraz mani oldu ama ben işimi bilirim!

Endeks fırlasa da Şişe'yi buralarda tutup canına okuyacağım...

Milyon milyon açığa satışım var, aylardır kim baskı kuruyor hisseye sanıyorsunuz? Viop bir taraftan, açığa satış bir taraftan, BOfa ile operasyon bir taraftan...

Şimdi hedef endeks 20 bin bile olsa şişe'de 40 lirayı geçirmemek(!)

Niye açık açık yazıyorum, yukardaki iki salak dışında normal hiç bir insan bu yazdıklarımın gerçek olduğuna inanmayacak(!)

5. Bu iki salak çok iyi bilir.

DAha önce ISMEN'i çökerttim operasyon çektik(!) Bunu da yıllar sonra yine bu iki salak anladı(!)

Sonra bunların ortaya çıkardığı başka neler var düşünüyorum...

Enerjileri çökerttim bak onu unuttular...

Enerjileri nasıl çökerttiğimi bu iki salak anlatır bugün...

Özetle:

Europower'a bir girmişim, Gesan, mesan... ver ALLAH'ım ver ver ALLAH'ım ver, patronla bir yandan anlaşmışım, hükümetle bir yandan, (yok enerji bilmemnesi olacakmış yok bilmem yatırımlar gelecekmiş vs ayağına) ver ALLAH'ım ver, ver ALLAH'ım ver...

Ama yine kimse anlamadı bu iki salak benim foyamı ortaya çıkarttı(!)

Bunlardaki zeka, akıl, öngörü, normal insanların hiç birinde yok.

6. Endeksi nasıl çökerttiğime bu D83 salağı birebir şahittir(!)

Ona mesajı çaktım ama o da belki geç anladı yine de bir kaç milyon kazanmıştır belki...

Sinyali yaktım aldım dedim, ne demek o? Bas shortu endeks çökecek(!)

Anlat oğlum D83 nasıl millete endeksi boca ettim, anlat koçum(!)

7. Al şişeee dön köşee

Şişecam camdır gerisi heyecamdır.

Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Endeksi nasıl çökerttiğime bu D83 salağı birebir şahittir(!)

Ona mesajı çaktım ama o da belki geç anladı yine de bir kaç milyon kazanmıştır belki...

Sinyali yaktım aldım dedim, ne demek o? Bas shortu endeks çökecek(!)

Anlat oğlum D83 nasıl millete endeksi boca ettim, anlat koçum(!)
    Fedor amca engelle gitsin şunları ya.. Sen yazdıkça konu büyüyor, enerjini boşa harcıyorsun.. Bu arada bende toplamaya başladım, sasa dan sonra bunu...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 314/475 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •