Sayfa 315/404 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1. Kadim Nasihatler; İnsan dünyadan üç şeye hasret gider:

1- Topladığına doymaz.
    2- Umduğuna kavuşmaz.
    3- Önündeki ahiret yolculuğuna iyi azık temin edemez.

Hasan-ı Basri (r.a.)

Oyak Yatırım'ın Koç Holding Analiz toplantısından öne çıkanlar 👇

📍Yılın 2. yarısında ihracatın ön planda olmasını bekliyorlar. Özellikle FROTO bu açıdan pozitif ayrışabilir.
    📍TUPRS'ta marjlar iyi gidiyor. Şirketin 2023 yılı için 11-12 dolar net rafineri marjı hedefi bulunuyor.
    📍FROTO ve #TUPRS güçlü nakit pozisyonuna sahip. Temettülerin 2. taksitinin olup olmayacağı 2. çeyrek sonuçlarından sonra kararlaştırılacak.
    📍TTRAK satışları iyi gidiyor, avantajlı kredi kampanyasının devam etmesi satışları desteklemeye devam ediyor.
    📍KCHOL, NAD'ye göre %33,3 iskonto ile işlem görüyor. Oyak Yatırım'ın KCHOL için 121,32TL hedef fiyatı bulunmaktadır.

xu100.. kırmızı direnç üzeri kapanış güzel..
    pazartesi zirve testi gelecek mi bakalım..

2. İlk çeyrek sonuçlarından sonra geleceğe yönelik beklenti açıklayan şirket sayısı 29 oldu.

En yüksek ciro artışı bekleyen şirketler:

3. KCHOL
    Yarınlar yokmuş da bist'in son iki haftasıymış gibi almışlar.
    91 TL ortalama maliyetleri

çok önemli olmamakla beraber: Isin enteresan tarafı yatırım fonları bunu da sattılar...

kchol 100₺ seviyesi olan kanal katlama hedefi üstünde durdukça önü açık. Hiçbir engel yok.

4. *Yabancı payı hesaplanırken CITIBANK, DEUTSCHE BANK, HSBC BANK ve TÜRK EKONOMİ BANKASI verileri göz önünde bulundurulmuştur.

5. Vecna Elliott aka Bist

�� xu100 #bist bist100 | Güncel Endeks Analizi

�� 1. Grafik: Uzatma yapan 5. dalganın içindeki 5. dalga senaryosu

�� 2. Grafik: 5. dalganın iç yapısındaki görünüm (1h)

�� 3. Grafik: 1. dalgası alt dalgalara yayılan 5. dalga (zamana yayılan hareketler)

�� 4. Grafik: Dolar bazlı grafik olası sayım.

1. grafikteki ana senaryomuzda bir sorun şu an için yok takip etmeye devam ediyorum.

Yükseliş için alanımızın olduğunu düşünüyorum.

1. grafiğin en olumlu senaryolardan biri olduğunu düşünüyorum.

3. grafik ise 1'den farklı olarak 5. dalga alt dalgalarının yine belirgin şekilde alt dalgalara bölünmesi ile oluşan şema.

Bu şema 1. grafikteki alt dalga yükselişinin tamamlanması ile gelebilecek geri çekilmenin ideallikten uzaklaşması ile takip edeceğim diğer senaryo olacak.

Grafikler ilerledikçe yine güncellemeler yapacağım.

Rallinin ruhuna uygun gün içi düzletme yaşıyoruz. Mal taşıyan için önemsiz ayrıntılar bunlar, daha çok yolumuz var. Trade eden içinde zirve kırılımı bir kaç hisse ile olmasın daha iyi, göstergeler soğusun doldurarak gidelim ondan sonra daha iyi marjlar alırız.

Sayfa 315/404 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •