Sayın Trendhound'un dolar kuru, dolar endeksi, borsa endeksi ve halkbank konusunda tutturamadığı tahminlere seçimleri de ekleyelim.
Nasıl bu kadar para kazanmış bu yanılma oranıyla anlayamadım
Sonuçlarda değişiklik olmaz da şu anki gibi seçim kesinleşirse Erdoğan CB, cumhur ittifakı da meclis çoğunluğunu almış oluyor. Yarın borsada gaplı bir açılış ve yukarı bir miktar ralli beklerim, benzer şekilde kurlarda ve faizlerde bir düşüş olacağını tahmin ediyorum. Kısa vadeli öngörüm bu şekilde ama ertelenen zamlar, dağılan bütçe vb. nedenlerle orta vadede durum bence iyi değil. Ancak artık beş yıllık iktidar sağlandığına göre ekonomiyi düzeltmek için uzun vadeli yapısal reformlar yapılabilir, acı ilaçlar içilebilir. Bunları yaparlarsa etkilerini o zaman değerlendirmek gerekir.
Halkbank için ofac kararının papaz davasından önce açıklanmayacağını düşünüyorum ama bilmek mümkün değil elbette. Seçim geçtiğine göre artık açıklanma ihtimali her an yükseliyor.
TüH yaaaa[emoji16]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Piyasalar dedigim gibi yeni ekonomi yonetimini bekliyor.. eger ABD ile yeni bir sayfa acilir reformist politikalar da devam ederse acayip isler olur..
th nerde
ysk önünde mi acaba
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri