neyse gelelim market gündemimize
1.45 lik nuhun ankara amkarnası 1.85. 49 kuruşa aldığım sodalar 69 kuruş 14.95 e aldığım 1 kğ süzme peynir 19.45 olmuş
bir halt olacağı yok.
34 tl ye aldığım koyun peyniri 39.45 2.95 e aldığım ace mutfak 3.95 9.90 a aldığım bir kalıp zeytinyağlı sabun 13.95 olmuş
bir halt olacağı yok.
6.95 e aldığım kçük vernel yumuşatıcı 9.90 7.95 e aldığım yaklaşık 1400 gr fairly bulaşık deterjanı 12.50 tl
bir halt olacağı yok.
Şimdi ATA nın adını utanıp, sıkılmadan söyleyip kese kağıdı milliyetçiliği yapanlar, Andımız yasaklanırken , TC tabelaları indirilirken, ATAYA ve silah arkadaşlarına AYYAŞ denilirken aklınız neredeydi niye o zaman da çıkıp millikten bahsetmiyordunuz ? Tabi o zaman elin Doları cukkalanıp yandaşa betoncu ekonomisiyle beleş yaşam sağlanırken aklınıza gelmiyordu `ATA` ama döt sıkışınca şimdi `ATA` cılara ATA satıyorsunuz dimi !... Yemezler başka kapıya, beter olmadan yeter olmaz , Dolarda yükseliş kaçınılmaz.
Ben bu millete birçok şeyi öğrettim ama uşak lığı öğretemedim..
https://youtu.be/nXP1D1DMv4M
hakuna matara....memento mori.
Mesele sadece bu değil eğitim mesleğinde hırsızlık yapmamak mesainden çalmamak toplumsal olarak adım atabilmek bu adıma engel olacakları ayrıştırmak tekrar eğitilmesi için çaba sarf etmek evet bunlar zaman alacak konular uzun işler eğerki burdan başlanmaz ise bizim TL miz her vakit değersiz olacak yılar içinde gerek görüldükçe develüe edilecek birey olarak bugün fikir üretmek yerine dövize koşmanın sanada ülkeyede faydası olmayacak bu bahsettiklerim elbetki bir çok kişiye uzak gelecek ama kalkınan ülke tarihlerine bakıldığında bunun yarısını ilk başta yapmışlar devamını gelişen yıllarda sürdürmüşlerdir aslında yükümüz ağır değil.
Yer İmleri