Sayfa 315/1024 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    umutabi sormuş ver cavabını bide şu bizdekş kamu kurumlarının hepsinin dolar hesapları ne .ikim bişeydir bi açıkla
    yada ülkenin en Türk Milliyetçisi partisi olduğunu söyleyen partinin başındaki zevat en yüksekden neden parti hesaplarındaki dolarları bozdu neden 2 ay önce bozmadı
    neden almış ki ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by akçakoca Yazıyı Oku
    Bak dostum siyaset yapmıyorum ülkenin refahından bugünlerinde geçeceğinden bahsediyorum dolar hüpletelim hadi bakalım demiyorum batsakta çıksakta tl ile devam etmeliyiz diyorum doğruları takdir ediyorum yanlışları çıkarıyorum ülkemin elini güçlendirmek istiyorum kendimce ama sen na yapıyorsun ATATÜRK profilinle elin yabancı parasından üç kuruş kazanmayı kar ediniyorsun ATA'nın bana bıraktığı parayı kullanmıyacağım düşman diye bana işaret ettiği ülkelerin parasını alacağım öylemi böyle bir ATATÜRK sevgisi yok en azından bende kesinlikle yok
    Yahu kusura bakma da 10.07 tarihli yazınla bile belli, daha iki adım sonra ne olacağını hesaplamaktan acizsin..şimdi aklına gelmiş ATA'nın ipine sarılmışsın..hayırlısı diyelim ne diyelim, gelişme var..

Alıntı Originally Posted by akçakoca Yazıyı Oku
    2000 lerin ekonomik yapısını burda yazan herkes iyi bilir millet açlık sefalet içinde sürünüyordu batan bankalar bir grup zenginler vardı ülkede şimdi ise toplumda gözle görülür bir refah var ha dersin krediyle borçla fark etmez tembel insanların yönettiği ekonomi yıllarınıda yaşadık şimdiki dönemide yaşıyoruz 2000 lerin ekonomik yapısını burda bazıları daha iyiydi demeye getiriyor onların zeka seviyesini matematiğini gerçekten merak ediyorum damattı piyondu diye kimse algı oluşturmaya kalkmasın çürümüş zihniyetlerden ülke adım adım kurtuluyor keyfini çıkarın bakın herkes borsaya yatırım yapmış kimi icraatları begeniyor kimi beğenmiyor hiç kimse yeni bakanlara piyon diyerek algı yapmaya kalkmasın çürümüş zihniyet temizlensin gitsin ne mutlu.

neyse gelelim market gündemimize
    1.45 lik nuhun ankara amkarnası 1.85. 49 kuruşa aldığım sodalar 69 kuruş 14.95 e aldığım 1 kğ süzme peynir 19.45 olmuş
    bir halt olacağı yok.

34 tl ye aldığım koyun peyniri 39.45 2.95 e aldığım ace mutfak 3.95 9.90 a aldığım bir kalıp zeytinyağlı sabun 13.95 olmuş
    bir halt olacağı yok.

6.95 e aldığım kçük vernel yumuşatıcı 9.90 7.95 e aldığım yaklaşık 1400 gr fairly bulaşık deterjanı 12.50 tl
    bir halt olacağı yok.

Şimdi ATA nın adını utanıp, sıkılmadan söyleyip kese kağıdı milliyetçiliği yapanlar, Andımız yasaklanırken , TC tabelaları indirilirken, ATAYA ve silah arkadaşlarına AYYAŞ denilirken aklınız neredeydi niye o zaman da çıkıp millikten bahsetmiyordunuz ? Tabi o zaman elin Doları cukkalanıp yandaşa betoncu ekonomisiyle beleş yaşam sağlanırken aklınıza gelmiyordu `ATA` ama döt sıkışınca şimdi `ATA` cılara ATA satıyorsunuz dimi !... Yemezler başka kapıya, beter olmadan yeter olmaz , Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

7. Ben bu millete birçok şeyi öğrettim ama uşak lığı öğretemedim..
    https://youtu.be/nXP1D1DMv4M
    hakuna matara....memento mori.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ne zaman ki ülkeyi yönetenler yandaşlara peş keş çektikleri yok köprü, havalimanı, tünel geçişlerinden Dolar bazlı fiyatlamadan vazgeçip Dolar /Tl yi 3 TL olarak sabitlerler bende cent cent ekonomiye Dolar veririm. İşsizlik parasını bile yandaşlar için badem etmekte sakınca görmeyenler için mi alın teriniz tasarrufunuzu Dolar dan TL ye geçip çarçur edeceksiniz !
    Mesele sadece bu değil eğitim mesleğinde hırsızlık yapmamak mesainden çalmamak toplumsal olarak adım atabilmek bu adıma engel olacakları ayrıştırmak tekrar eğitilmesi için çaba sarf etmek evet bunlar zaman alacak konular uzun işler eğerki burdan başlanmaz ise bizim TL miz her vakit değersiz olacak yılar içinde gerek görüldükçe develüe edilecek birey olarak bugün fikir üretmek yerine dövize koşmanın sanada ülkeyede faydası olmayacak bu bahsettiklerim elbetki bir çok kişiye uzak gelecek ama kalkınan ülke tarihlerine bakıldığında bunun yarısını ilk başta yapmışlar devamını gelişen yıllarda sürdürmüşlerdir aslında yükümüz ağır değil.

Sayfa 315/1024 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •