Sayfa 315/946 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Mb Toplantısı kaçta.
    açıklama 14 te
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ekmek alırken
    başka şeyleri almaya gelsin diye yapılan kampanya
    Benim bildiğim migroslar sokaklara ya da yakınlara konumlanmaz, şok a101 vs olsa anlarım. 1 ekmek için migrosa gitmekten ziyade özel ihtiyaçlar için migrosa gidiyorum şahsen, digerleri bimde bile mevcut.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

3. Organik Tam Buğday 500 gr İHE 3.50 TL benim tercihim bu.

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Benim bildiğim migroslar sokaklara ya da yakınlara konumlanmaz, şok a101 vs olsa anlarım. 1 ekmek için migrosa gitmekten ziyade özel ihtiyaçlar için migrosa gidiyorum şahsen, digerleri bimde bile mevcut.
    şu anda mahalle arasında bile küçük migroslar var
    bir halt olacağı yok.

5. CDS tekrar 450 lere geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu anda mahalle arasında bile küçük migroslar var
    Migros jet.

7. benim mahallede 7 tane filan migros var
    ama karfur daha ekonomik
    o az var işte sadece 1 tane karfur

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
    Demek yine abdestli bir mümine ihtiyaç duydunuz . Tamam tamam.

Ya arkadaş siz neden kendi ekmeğinizi yapmıyorsunuz da nerede ne şartlarda üretildiği belirsiz hamurumsu şeyleri yiyor ve yediriyorsunuz.
    Az büyüklerinizi örnek alın yahu , mesela sayın Başkanımız ekmek için kurumlarını Beştepe ekmek fırınına mı gönderiyor, hayır kendisine özel yaptırıyor.

Sizde yapın, çok basit bir şey. Su , un , maya . 5 su bardağı un , 1 su bardağı su , 1 yemek kaşığı un . Karıştır, at fırına 220 derecede 40 dakikada pişer.

Üstelik çocuklarınız için istediğiniz gibi zenginleştirin ekmeğinizi, kuru yemiş ekleyin , su yerine sütle yapın isterseniz . Ohhh mis ve tertemiz . Hem de fırından alacağınız ekmeğin yarı fiyatına.

Ya bu insanlar hiç rasyonel değil ya . Hem temiz hem ucuz diyorum, daha ne olsun.

Yemen yengeye söyleme, kalk kendin yap zor bir şey degil. Fırıncıların çoğu erkek değil mi ? Hadi tembellik yapma, çocukların için yap.

Sayfa 315/946 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •