Sayfa 315/1000 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. erkekler güzin ablalık yaparsa
    evgili Erkan Ağabey,
    Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum.
    Geçen gün işe giderken kocamı her zamanki gibi evde TV seyrederken bıraktım.
    Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm. Eve girince gözlerime inanamadım.
    Kocam komşunun kızı ile yatağımızda.
    Ben 32, kocam 34 yaşında, komşunun kızı ise 22. Biz 10 yıldır evliyiz.
    6 aydır birliktelermiş... Ne yapmalıyım?
    Lütfen bana yardım eder misiniz?
    Sevgilerimle Ayşe
    Sevgili Ayşe,
    Hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan gaza bastıysan, arabalar genelde bunu yapar. Kaputu aç, yakıt borularına şöyle bir bak; ezilme, çöküntü gibi bir şey var mı? Manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçir. Eğer bunlar sorunu çözemezlerse sorun yakıt pompasında olabilir. Bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (Araban tüplü mü, benzinli mi, dizel mi yazmamışsın) Yoksa daha da yardımcı olabilirdim.
    Erkan Ağabey'in

Yapılan ihaleler sonucunda, Bankamız takipteki krediler portföyünün 745.485.561 TL tutarındaki kısmını oluşturan alacaklarımız 71.850.000 TL'lik satış bedeli nakden tahsil edilmek suretiyle Emir Varlık Yönetim A.Ş., İstanbul Varlık Yönetim A.Ş., Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş., Hedef Varlık Yönetim A.Ş. ve Arsan Varlık Yönetim A.Ş.'ye devredilmiştir.

İş Bankasının bugünkü kap bildirimi.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hakikaten katil nedir?

Kimi öldürmüş? Var mı ispatı?
    ABD Baskanlari, kanitlari olmasa , bir devlat baskanina katil demez.

Bunca muhalifi zehirledi adamlar, dunya bunlari yemez artik, hemen otopsi yapip cikariyorlar gercegi.

4. Onca devlet baskanini yakaldi getirdi ulkesinden, yargiladi, hapse atti.

Bizimki gibi, asmayalim da besleyelim mi demedi hicbir baskan.

Ustelik 18 yasindan kucuk bir genci, mahkeme karari ile yasini buyuttu oyle asti.

Bizim hukukumuza da kan bulastirdi boylece.

Simdi nerede bir yazi okusam ya da duysam, yargic vicdani ile karar verir diye, gulesim geliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Onca devlet baskanini yakaldi getirdi ulkesinden, yargiladi, hapse atti.

Bizimki gibi, asmayalim da besleyelim mi demedi hicbir baskan.

Ustelik 18 yasindan kucuk bir genci, mahkeme karari ile yasini buyuttu oyle asti.

Bizim hukukumuza da kan bulastirdi boylece.

Simdi nerede bir yazi okusam ya da duysam, yargic vicdani ile karar verir diye, gulesim geliyor.
    Hala merak ederim.

Etrafinda her an en az 20 general ve amiral ver, biri de demedi arkadas, Turk Hukuk tarihinde cok kotu bir yara acarsiniz, bu yanlis..!

diye.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, HDP'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde dava açtı. İddianame Yüksek Mahkeme'ye gönderildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İddianamede, HDP üyelerinin beyan ve eylemleriyle devletin milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmayı, ortadan kaldırmayı amaçladıkları belirtildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Dolar/TL 7.5761

Sayfa 315/1000 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •