Sayfa 315/1000 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Eninde sonunda tüfe bono-tahvili çıkmalı. Yoksa doların önü kesilemez...Ama bu çıkmadan önce tekniğe yansır.Kanımca,önce bıst100 de anlamsız düşüş olacak..oldukça sert...2-3 devre kesme olur.

ve gece ansızın kararname çıkar.dolar 13-13.40 aralığına anında iner...ve bıst100 ; 1.5 dolar altına inmeli...

VOB DA : piyasa yapıcı bunu mutlaka haber alır ve saatlikler önceden sata geçer...

dolar long olanların en büyük sorunu bu olmalı..Beni bağlar ama buradan 16.30 dan dolar almam...16.70 fibo hedefi var...Ama gece sıkıntılı olur.

Bu olay netleşinceye kadar bence,kaldıraçlar çok az olmalı.
    Aralık ayına benzeyecek senaryo şöyle olabilir:

yarın faiz artmaz, dolar ateşlenir borsa da ateşlenir ve shortçular kapanmaya zorlanır. bazıları ölür. zaten hayvan gibi makas var.

cuma aynı senaryo devam shortçu doğrama ancak kapanışa doğru hafif bir satış gelir, kimse düşüşü iplemez.

pazartesi mc saatine kadar tekrar yukarı sonrası sert satış ama yine taban değil şöyle -3 filan. pazartesi akşamı süper bono/tahvil neyse açıklanır.

salı dolar aşağı borsa taban. longçular da öldü.

tam @kuyum 'un istediği senaryo olur bu. tabiki uydurma olduğunu yazalım da kimse ciddiye almasın.

2.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Teknik Analiz bilgisi iyi düzeyde olan yatırımcı Bist Spot piyasada manual ya da algoritmik işlem farketmeksizin çok rahat para kazanır ve kesinlikle sürdürülebilirdir. Kazanamıyorsa teknik analiz bilgisi yetersizdir. Stratejisi yanlıştır. Disiplini yoktur.Teknik analizle para kazanamayan yatırımcı sadece kendini sorgulamalı. Çünkü teknik analizle işlem yapan diğer yatırımncıların ya da traderların kazanamama gibi bi sıkıntısı yok ... Teknik Analiz Bilgisi iyiyse trader çok rahat para kazanıyor. Net...Viop için memet abinin tarafındayım... vop yapmayın abi... ... Viop ile uğraşan kişi bana göre algoritmik işlem kullanırsa duygularının önüne geçip HEDGE amaçlı su üstünde kalabilir. Viop ta Manual işlem yapmaya çalışan al-ver-al-ver... sonuç hep yetersiz kalır... CR7
    Güzel özetlemiş
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Bence yılbaşına kadar bistte tl bazlı ralli olur herzaman ki gibi.niye herzaman ki gibi diyorum. Çünkü hep üüüle oluy, borsaya ilk başladığımda endekis 40bindi sonra 60bin oldu, sonra 80bin oldu, sonra 100bin oldu, sonra üc sıfır sildiler, sonra 1200 oldu, sonra 1400 oldu, sonra 1600 oldu, sonra 2000 oldu şimdide 2400
    neyin analizini yapıcam, neyin grafikisine bakıcam, endekis tl bazlı boyuna yükseliyor. Hedef 3bin bu sene olmazsa seneye
    yılanoğlu da yılsonunu 19 tl üstü kapatır diye düşünüyorum 20 biraz zor gibi, ama seneye o da 25 olu
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Bugün 280 bine vurur muyuz acep...
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Artık kırması lazım 2,400 ü.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

şortçular dikkat etsin ,
    2400 üzeri saatlik barlarda 2450 formasyon hedefi.
    yalnız bugun hacim tırt şuanda
    [QUOTE=clark;5939

5. teknik arıza,teknik facia,teknik sorun Rahmetli Luna teyze

6. bak bide buradan bak 2 aşağı hareketlik formasyon 1 yukarı hareketli 2 dip yapmış tahta .
    gerçek donanımlı teknikçi çizgilerine RESSAM gibi uzaktan bakar .
    teknikçi olduğunu sananlarda sizin baktığınız yerden bakar ve küçümser.
    yukarda koyduğum grafta stoploss kullanan teknikçi en az zararla kaçar maliyetine göre.
    000.11 den unuttuğum para ile arsa alır gibi aldım unuttum bu nasıl birşey bilirmisin bir gün birisi gelicek ben burada villalar yapcam sana da şu kadar diyecek gibi yatırım yada oraya imar izni hiç çıkmayacak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    şortları kapattın mı,
    2400 üzerinde yarında kapanış yaparsa pıst 100 formasyona kadar önü açık,
    hatta bazı tahtalarda güzel formasyonlar var saatliklerde bugun yukarı kırdılar
    yok kapatmadım ama halkb ve sise güzel kar yazdım...

çok hareketliydi bugün benim için..

8. IMG_20220525_223732.jpg
    Adam 6 ay önce mesajı vermişti damat gibi..

Sayfa 315/1000 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •