Sayfa 316/1001 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Asker polis evlere servis yapıyor vatandaşa rakısının yanında buzda götürüyor.
    vatandaşa amirlik yapmıyor hizmet ediyor.
    ömrümde bir gecemi nezarette geçirdim 99'da
    sebep
    bir polis memuruyla tartışmam dı
    olay şu
    eşim ikiz kızlarıma hamile
    bebeğin birisinin ölüm riski var olurda ölür ve erken fark edemezsek anneyi zehirler diyor doktorlar. Her gün ultrasonla kontrol ediyorlar
    hatunun çalıştığı kurumun kapısına aracı park ettim en hızlı şekilde işlerimi yapıp doktora hastahaneye gideceğiz
    polis buraya park edemezsiniz diyerek bana bağırıyor
    dediğim şey sizin işiniz vatandaşın işini kolaylaştırmak zorlaştırmak değil, vatandaşın verdiği vergilerden maaşınızı alıyorsunuz. bizim amirimiz değil memurumuzsunuz.
    karakolda o gece ebemi belleyeceklerdi, gelen memur(biri gidiyor diğeri geliyor) diş gıcırdatıp akşama görürüsünüz maaŞımızı verişinizin karşılığını diye.
    Allahtan tanıdıklar aradılar da ucuz atlattım
    bir kaç saat sonra ........ bey bir ihtiyacınız var mı demeye başladılar, sabah erkenden de bıraktılar.
    nerden nereye geldik elhamdülilaH.
    Son düzenleme : kitapci34; 10-04-2020 saat: 14:45.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    ilk haber devletin vatandaşının nasıl ve pratik şekilde ayağına gitttiğini göstermesi açısından çok güzel..

diğer haber için nedense şaşı bakıyorum biraz..temassız numune nasıl olur bilmiyorum..bir robot kolumu var içeride ? TRT HABER haberi saçmalaımışmı ?

şu olabilir .. ULTRAVİOLE IŞINLAR DEZENFEKSİYON İÇİN TIP ALANINDA YAYGIN KULLANILAN BİR ARAÇTIR. SANIRIM HASTANE GİRİŞİNE KONULAN BU KABİN UV IŞINLARI İLE BUNU AMÇALAMAKTADIR
    Vandallığın hırla gittiği bu ülkede kabini sokağa bırakırsanız ,başında kimsenin bulunmadığı an ya çalınır yada kırılır.1. açmazımız bu.
    Görüntüye takılmadan videoyu izleyin.İlk başta bende sizin gibi gördüm Tek robot koluymuş gibi duruyor ama değil.

4. twitterdan

Kriz Yönetimi Aşamaları
    1. Sinyallerin alınması=O ülkede virüs salgını varmış, bizi etkilemez
    2. Hazırlık ve korunma=Kellepaça, dut pekmezi, dua
    3. Denetim altına alınması=Az test, az vaka
    4. Normale dönüş=Hayırlısıyla
    5. Öğrenme/Değerlendirme=
    6. Yeninden inşa =Kısmetse
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

Cafe Trend&Trade - III

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    mücadeleye örneksek bu tırmanışın olmaması gerekmez mi ? Örneksek tırmanış niye diye insanlar düşünür herhal..
    Mantık bunu gerektirir....

Sayfa 316/1001 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •