Sayfa 316/1003 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Viop XLII

1. Kara geçince satmasak iyiymiş, gerilemede yerine koymaya cesaret edemedim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Hacim düştüğü için makina hareketleri ile indir bindir devam diyor badem spor.Bu hareketler teknik kokan hareketler saatlik graf için
    böyle dönemlerde maç skoru önemli , maç 16.30 başlar .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kara geçince satmasak iyiymiş, gerilemede yerine koymaya cesaret edemedim.
    Şu an işlemlerin %95-98 arası yani tamamına yakın trade yani al hızlıca sür ve vur..SOnra tekrar düşür hızlıca sür ve vur..
    Garan 13.58 açtı 13.70 oldu
    13.70'den 13.51
    13.51'den 13.85
    13.85'den 13.70 şimdi..
    Yaklaşık %5 şu ana kadar..Tüm hareketleri yakalarsan gün bittiğinde bir %5 daha verse %10..Atıyorum yarısını yakala %5 verir.
    Aylardır hatta yıllardır aynı işlemler..
    Hektaş 30 açtı 30.20 gördü sonra 28.16'ya kadar verdiler oradan 30.50 şimdi 30..
    Yani yeni düzen bu..Bende bunu yapıyorum çok tatlı da para kazanılıyor..Sürekli işlemdeyim..

4. Enflasyon muhasebesi bizim borsa ve bireysel yatırımcı için iyi olmayacak bunu satıyor olabilirler.

5. çelikçiler bu grafta gözünüzün önünde olsun.
    DOW 200 haftalık ortalama altı kapanışlarda RESESYON fiyatlaması dedik 3-4 aydır.
    200 haftalık ortalama aşağı kırılımda çeliklerdeki satışlar devam eder.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Kar elde ettiğin hisseye o gün tekrar bulaşma derler. Senin kar elde etmen zaten yeterince sıra dışı bir durum olduğundan şansını fazla zorlama demek istiyorlar belki.

7.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Bizim sistem yan yatti. Poz azalt diyir simdimi denir daha kotu olacak sanirim.
    Sistem sabahtan alima gecti. Pozitif konumdayiz ama biz okuz tren devam birda yuzde 50 den fazla poz almam

8. Bir ara ABD konteynerleri boş olarak geri göndermiyor, boş konteyner sıkıntısı var, tedarik sorunlarından bir kısmı bundan kaynaklanıyor deniyordu. Hatta bizden firmalardan biri de ihracat için artık konteyner gemisi bakmıyoruz hangi tip gemi bulursak onu kullanıyoruz diyordu.

Orada gelişme oldu mu acaba.

Sayfa 316/1003 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •