YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by aydinc Yok bro Kalıp gibi 50/6 takimlara sezonu açtım hazır havada biraz serinledi Aydin egitim almaya gidecektin aslan ne oldu
Originally Posted by Webster Ilk buraya yazmaliydiniz ustadim Onun dukkanina degil Ayip valla Gene üçgene basacaklar
Originally Posted by myfinans Gene üçgene basacaklar Ama yaniliyormuyum ustadim Elli defa dedim Surda baskasi yok Sen ben bizim oglan diye
Originally Posted by Webster Ilk buraya yazmaliydiniz ustadim Onun dukkanina degil Ayip valla Dükkanlara tapu verdiler de bizim mi haberimiz yok üstadım Bu kadar alınganlık yapılacak bir durum yok, bakın keyfinize koyun bir duble Chivas
Originally Posted by Webster Ama yaniliyormuyum ustadim Elli defa dedim Surda baskasi yok Sen ben bizim oglan diye sn ad mustafa gayet kibar ve yardımsever biri Ayrıca fon gurusu. Orada da bilgiye ihtiyacı olan birini gördüyse yazsın tabiki. Ama sizi de ayrı sever bence. O üç beş kişinin ilk ikisi sizlersiniz zaten.
Originally Posted by admustafa Dükkanlara tapu verdiler de bizim mi haberimiz yok üstadım Bu kadar alınganlık yapılacak bir durum yok, bakın keyfinize koyun bir duble Chivas Zaten tapuların sahibi de şu an için aynı
Originally Posted by myfinans sn ad mustafa gayet kibar ve yardımsever biri Ayrıca fon gurusu. Orada da bilgiye ihtiyacı olan birini gördüyse yazsın tabiki. Ama sizi de ayrı sever bence. O üç beş kişinin ilk ikisi sizlersiniz zaten. Yok sevmiyo beni Bazen yazdigim yorumlari dahi gormezden geliyor En iyisi chiwas alayim ben
Tapusu hala bende olan dolar yükseliş kaçınılmaz başlığım var benimde . Originally Posted by myfinans Zaten tapuların sahibi de şu an için aynı
Forum Rules
Yer İmleri