Sayfa 317/416 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367 ... SonSon
Arama sonucu : 3325 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. Karel eskisi gibi değil, kimyası çok fena bozuldu, bu endekste bu kadar düşmesi manidar, gevşeklik var zaten, emeği geçenleri Allah'a havale ediyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. En ufak tepki bile satışla karşılık buluyor, hiç gücü kalmadı, mühendis kardeşlerden biri nisan ayında 15.39 ile mal satmıştı, niye ve kime sattı hiç açıkalamadı.
    Keşke ilk başta tümden çıksalardı bir daha selam vermezdim doğan şirketine, mühendislere özellikle de Şakir beye çok güvenmiştim, onların borusu ötmüyor artık.

3. vuk beyannamesi gelince niye yükseldi bu şirket?

4.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    vuk beyannamesi gelince niye yükseldi bu şirket?
    Dengesiz tahta, ne yaptığı yapacağı beli olmuyor.

5. Bir kaç gün önce 17 üstünde olan hisse şimdi tavanı bile 16'ya düştü, 15 üstü kapanışlara bile gücü yok şimdi, bir yerden dönecek ama nereden ve hangi sebeple bilemeyiz.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bir kaç gün önce 17 üstünde olan hisse şimdi tavanı bile 16'ya düştü, 15 üstü kapanışlara bile gücü yok şimdi, bir yerden dönecek ama nereden ve hangi sebeple bilemeyiz.
    2 yıldır bir yerden dönecek hayali kuruyoruz bawer hocam ama dönmedi bir türlü

7.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    2 yıldır bir yerden dönecek hayali kuruyoruz bawer hocam ama dönmedi bir türlü
    Haklısınız hocam, tahtaya hiç yardımcı olmuyorlar tam aksine arada bir mal satıyorlar, 1-2 kap atsalar, 1-2 iyi bilanço gelse yeterli ama nerdeee.

Karel'e yatırımcıların gelecek bekldmtileri sebebi ile verdikleri avans tükendi.Şimdi dachii"yi halka açma ve bedelli sermaye arttırımı opsiyonlanlar kaldi k/y sağabilecekleri.Togg bagaj kapağı çipinden daha iyisini ortaya koymaları gerek.

Sayfa 317/416 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •