shortları kapattım..
vadeli 8550 civarı dip olması lazım, buralardan long deniyecem gibi
shortları kapattım..
vadeli 8550 civarı dip olması lazım, buralardan long deniyecem gibi
bu yargıtay-aym kavgasının ekonomik yansıması olmaz.. böyle bi kavga yabancı sermayeyi ürkütür argümanı ahmakçadır
-son 30 yılda dünyada en yüksek yabancı sermaye girişi olan çin bir demokrasi mi ? yabancıların cömertçe yatırım yaptığı körfezdeki mutlak monarşiler insan hakları ve demokrasi şampiyonu mu ?
hukuk deyince sermayenin anladığı şey- ticaret hukuku, vergi hukuku, kar transferi, milletlerarası tahkim, teşvikler falandır.. insan hakları ve demokrasi değildir, batının araçsallaştırdığı bu söylem zaten raf ömrünü tüketti, bi karikatüre dönüştü, hele israilin yaptığı soykırıma verdiği sonsuz destekten sonra
Gezi sürecinde, hükümet makul bir açıklama yapar diye bekledik durduk. Olaylar hiç tahmin edilmeyen bir noktaya gelmişti. Notumuz en yüksek seviyeye daha yeni gelmişti. Umutluyduk boğaya oynamıştık. O sıra yediğimiz zopayı unutmam. Bu tarz günlerde işlem yapmak zar atmaktan daha riskli, kenarda izlemek gerekir. Çıtak dayı hatırlarsın 10 sene önce yediğimiz dayağı, vurmayın diyorduk daha da vuruyordular. Ordan döner, burdan derken batmıştım.
Anayasa krizi konusunda Reiscik daha konuşmadı. O konuştuğunda yön belli olur.
Yeni dip bulmamış olabilir viop30
Yer İmleri