Sayfa 319/449 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 3591 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

Maddeler halinde yazılan projelerin büyüklüğü ve detayları hem faaliyet raporunda hem de www.adese.com.tr devam eden projelerde görebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Maddeler halinde yazılan projelerin büyüklüğü ve detayları hem faaliyet raporunda hem de www.adese.com.tr devam eden projelerde görebilirsiniz.
    Hisse el değiştiriyor. 1,70 den malı alanlar boşaltıyorlar. Yeni alıcılar burdan topluyorlar. Bu arada dökülen yatırımcıların malını da alıyorlar. 2'nin altında kapanış yaptırmazlar diye düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Ya arkadaş kafayı yedirtecekler en sonunda.Bu hareketleri görünce herhalde benim dışımda borsada hisse alıp satan yok diyorum.Adam ortalama fiyatıma getirip hep geri çakıyor.Bu forumda investing de yazan arkadaşlar.Siz aslında yokmusunuz?Serdarkazanci,sonli ve diğerleri hepiniz hayal ürünümüsünüz?Yoksa elinizde sadece 10-20 bin lot falan mı var?

Yanlış anlamayın arkadaşlar cümlelerimi.Son zamanlarda bütün hisselerde bu durumu hissediyorum.Ben satana kadar hep kağnı.Satmazsam zaten yine kağnı.Ne zamanki sattım işte o zaman üç vakte kadar roket.

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Ya arkadaş kafayı yedirtecekler en sonunda.Bu hareketleri görünce herhalde benim dışımda borsada hisse alıp satan yok diyorum.Adam ortalama fiyatıma getirip hep geri çakıyor.Bu forumda investing de yazan arkadaşlar.Siz aslında yokmusunuz?Serdarkazanci,sonli ve diğerleri hepiniz hayal ürünümüsünüz?Yoksa elinizde sadece 10-20 bin lot falan mı var?

Yanlış anlamayın arkadaşlar cümlelerimi.Son zamanlarda bütün hisselerde bu durumu hissediyorum.Ben satana kadar hep kağnı.Satmazsam zaten yine kağnı.Ne zamanki sattım işte o zaman üç vakte kadar roket.
    Üstad satta gidelim. Bırak yakamızı

6.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Üstad satta gidelim. Bırak yakamızı
    Satmaktan başka çıkış yolumuz olmuyor zaten.İktidar öyle bir tezgah kurmuşki sağolsun borsada kağıt üzerinde uçuyor maşallah ama nereye girsen hop %20-%30 aşağıya.Benim yıllarımın hesabını kim verecek para enflasyon karşısında pul oldu.Bari şiir yazayım

Devri düzenini sileyim padişahım
    iktidarı cibilliyetine abanayım hünkarım
    Sen ol ikbali servet-i bu cihanın
    Mabadına pamuk tıkayım padişahım.

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Satmaktan başka çıkış yolumuz olmuyor zaten.İktidar öyle bir tezgah kurmuşki sağolsun borsada kağıt üzerinde uçuyor maşallah ama nereye girsen hop %20-%30 aşağıya.Benim yıllarımın hesabını kim verecek para enflasyon karşısında pul oldu.Bari şiir yazayım

Devri düzenini sileyim padişahım
    iktidarı cibilliyetine abanayım hünkarım
    Sen ol ikbali servet-i bu cihanın
    Mabadına pamuk tıkayım padişahım.
    Kardeşim bu işler nasip. Sabret hele. Biz 3 yılı devirdik...

8.  Alıntı Originally Posted by battalgazi_44 Yazıyı Oku
    Bilançonun güzelliğinden bahsediyorsunuz. Ancak 2 gündür taban yiyor. Bunun hakkında yorum yapmıyorsunuz. Tabanlar için yorum yaparmısınız?
    Gayet basit; biz yolcuyuz, şoför veya muavin değil..
    Temel, teknik, takas, beklenti, haber, tüyo vs hangisi veya hangileri işine geliyorsa o açıdan hisseye bakacaksın.. Beğendiysen tabanlar alım fırsatıdır, beğenmediysen beğendiklerine doğru yol alacaksın veya beğeneceğin fiyatlara iner mi diye takip edeceksin..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Sayfa 319/449 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •