Maddeler halinde yazılan projelerin büyüklüğü ve detayları hem faaliyet raporunda hem de www.adese.com.tr devam eden projelerde görebilirsiniz.
Maddeler halinde yazılan projelerin büyüklüğü ve detayları hem faaliyet raporunda hem de www.adese.com.tr devam eden projelerde görebilirsiniz.
Ya arkadaş kafayı yedirtecekler en sonunda.Bu hareketleri görünce herhalde benim dışımda borsada hisse alıp satan yok diyorum.Adam ortalama fiyatıma getirip hep geri çakıyor.Bu forumda investing de yazan arkadaşlar.Siz aslında yokmusunuz?Serdarkazanci,sonli ve diğerleri hepiniz hayal ürünümüsünüz?Yoksa elinizde sadece 10-20 bin lot falan mı var?
Yanlış anlamayın arkadaşlar cümlelerimi.Son zamanlarda bütün hisselerde bu durumu hissediyorum.Ben satana kadar hep kağnı.Satmazsam zaten yine kağnı.Ne zamanki sattım işte o zaman üç vakte kadar roket.
Satmaktan başka çıkış yolumuz olmuyor zaten.İktidar öyle bir tezgah kurmuşki sağolsun borsada kağıt üzerinde uçuyor maşallah ama nereye girsen hop %20-%30 aşağıya.Benim yıllarımın hesabını kim verecek para enflasyon karşısında pul oldu.Bari şiir yazayım
Devri düzenini sileyim padişahım
iktidarı cibilliyetine abanayım hünkarım
Sen ol ikbali servet-i bu cihanın
Mabadına pamuk tıkayım padişahım.
Gayet basit; biz yolcuyuz, şoför veya muavin değil..
Temel, teknik, takas, beklenti, haber, tüyo vs hangisi veya hangileri işine geliyorsa o açıdan hisseye bakacaksın.. Beğendiysen tabanlar alım fırsatıdır, beğenmediysen beğendiklerine doğru yol alacaksın veya beğeneceğin fiyatlara iner mi diye takip edeceksin..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Yer İmleri