Sayfa 32/1000 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    MEB'in 1,3 milyon imamhatipi dünyaya ihraç etmek için yetişdirdiğini anlamıştık zaten dünya camiilerini de Türkiyenin yaptıracağını
    bugün anladık...Yükümüz ağır vesselam, IMF'e başvuralım biraz da onlar ellerini taşın altına koysunlar yoksa dünyayı müslim yapmaktan vazgeçeriz üzülürler.!..
    Ay 'a cami kuracağız, bağış istiyoruk desek var ya ne para kırarız. Dış borcu 1 yılda kapatırız Allah'ul azim, IMF 'yi sdr 'yle tokatlarız. Bu fikrimi Jet Fadıl abimle paylaşayım ben .

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Vay be aramızda ne cevherler varmış,demek ki neymiş bu kadar mülk sahibi,inşaatçi boşa ağlıyormuş...
    Ayda 3 adet vw alan arkadaş bu değil mi .

Mikserliyor işte konu oldun maksat

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    100 keş verdin 250 kredi çektin şimdi ev 800 ediyor. 800 ver alayım diyen var mı yoksa sen mi 800 eder diyorsun

Hatırladım ev Beylikdüzü nde idi,konut başlığında umutabi var bu arkadaşla çokca bilimsel tartışmaları olmuştu bu konuda.....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul muhtarlarıyla iftar programında konuştu. Erdoğan, muhtarlık seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Muhtarlık seçimlerin de belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği seçimlerinden ayrılmasında yarar var. Muhtarlık seçimlerinin belediye başkanlığı seçimlerinden önce veya sonra yapılmasının her iki seçimin daha sağlıklı yürümesini temin edecektir." ifadelerini kullandı.

5. Benim arkadaş Boğaz’da yalıda oturuyor

98 model astraya biniyordu 3 ay öncesine kadar araba motoru komple yeniledi ama hanımı binmeyince sıfır astra almak zorunda kaldı

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Hayatimda ilk defa tr den ev alip dolar cinsinden kar eden duyuyorum

Inanilmazi basarmissiniz
    Haha çabuk unutuyorsun emlak forumundan hatırlaman lazımdı o evii

2yıl önce 6XXk lardan evini satmaya çalısıyordu satamayınca 800 olmuş
    2013 yazında 2+1 lansman fiyatı 390Ktl idi malum sitede şimdi ilanlar 680Ktllden başlıyor.. dolar bazında yaklaşık %50 erimiş

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    Cami duvarına mübarek ramazanda şeyapmak...pek makbul değil...ekonomik krizle camilerin pek alakası yok sanıyorum...

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ha bunlar normal harcama ramazan bitince konuşuruz diyorsun. ya bi gidin din ticareti bana anlatsana bi caminin 35 milyon dolarlık masrafı nasıl çıkıyor?

8. düşer diyenler var dolar için investingde bütün gün mum çubuklara baktım kırmızı açılan mum çubuklar tekrar kırmızıdan yeşile dönüyordu bu güçlü alıcıya işaret resmen dolar satıyor kamu olumlu ney var ülkedede düşücekmiş dolar s400 çözülmüş değil doğu akdeniz meselesi kendi ekonomik sorunlarımız kilitlenmiş ekonomi ve dış borç kaçmaya çalışan yabancı yatırımcı gts den türkiyenin çıkarılması brent petrolün yükselmesi say say bitmez ppk toplantısında çözülecek bu iş repo ihalesi kurtarmaz stopajsız yüzde 27 lere anca durulur trump dinamitlemesse tabi piyasayı çiller zamanında 50 kat devalüe olmuş para sonra 25 kata gerilemiş benim güvenim bitti türk lirasına şahsen zarar bile etsem dolarda dururum en az yarısıyla

Sayfa 32/1000 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •