Sayfa 32/178 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 249 - 256 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O zaman aylık kira diye bir durum yok, arkadaş aylık kiraya verdim şu kadar getirisi oldu yazınca demek ki ben farklı anlamışım.
    @*Bozkurt, aylık kiraya verebilmesi için karşı taraftaki açıkcının 1 ay açığını taşıması lazım, kim o kadar süre açık taşır ki, hem de günlük kira ödeyerek, piyasa zaten düşüyor, açığı kapatma fırsatı da veriyor, uzun vade düşüşe inanıyorsa Spot Piyasada açık yapmaktansa Pay Vadelide kaldıraçlı short pozisyonu açar vade sonuna kadar kira ödemeden pozisyonu taşır, ısrar ederse de yeni vadeye taşır, açığa satış yapanlar düşüş bekleyip günlük işlem yaparlar, düşüş olmazsa da bir umut diyerek taşırlar ama uzun süre taşıyan pek olmaz,

2. Dow direncini kırınca fışkırttı, şuan 32840 seviyelerinde
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bugün başımdan geçen enteresan bir şey oldu, başka arkadaşlarda bu gibi hatalar yaptımı merak ediyorum.
    Elimde uzun zamandır tuttuğum x hissesinde güzel bir kar oluştuğu için bi miktar satarak kar almak istedim. ama o da ne, nasıl olur, böyle hata olur mu dedirtecek cinsten bişii yabmışım ki bunu işlem anında gerçekleşince farkettim, kafam o kadar dalmış ki x hissesinde x miktar kadar satmak yerine aktiften tekrardan alış yabmışım. İşlem hemen gerçekleşince durumu farkettim çünkü pasife yazıldığımdan emindim, nasıl olur da 01 - 02 kademesi çalışırken 02 den yazdığım satış hemen gerçekleşir diye kafamda zınk diye bir soğuk su etkisi oldu, işlemi incelediğimde satış yerine alış girdiğimi anladım. Nasipten ötesi olmaz derler
    şanstan bikaç kademe kalktı, son aldığım bile kar yazmasın mı
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bir önceki karar ve ondan daha önceki karar gibi düzeni bozmayan fed standarda bağladı ve faizi 75 puan artırdı.karar sonrası fışkırtan dow 33 bini zorluyor şuan
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bıraktığımda fışkırttırıyordu, conilere fena kaymışlar şuan 32147 gösteriyor tabela
    Hamdım Piştim Yandım

Dayı bizim altın tavuğa suni solunum yapmaktan bıktım..
    Öldürecek hayvanı her seferinde..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Suyun içinde yaşamayı öğrenicez dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 32/178 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •