Sayfa 320/774 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ben onun vaazlarını 1994-95 li yılarda radyo hedef diye bir radyo vardı orada dinlerdim. Onun Frekansıda 91.8 gönül frekansınız repliği idi. Hey gidi günler. Vaaz vermekle yaşamak farklı...
    Açıkçası ben bir tek ölümü anlattığı bir videosu vardı. Onu izletmişti bi arkadaş orda çok hoşuma gitmişti. Çok samimi gelmişti. Böyle içten samimi olduğunu düşündüğüm bi şekilde gözyaşı döküyordu.
    Sonra bi tv programı yapmaya başladı. Baktım ağladıkça popülerliği artıyor. Popülerliği arttıkça ağlıyor.... o zaman iyi bir oyuncu olduğunu düşündüm. Bi daha da izlemedim.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Başlıktaki soruyu Bahçeli'nin danışmanına sormuşlar....😂😂

...ALINTIDIR...
    Bahçeli’nin danışmanı Şükrü Alnıaçık,
    "Neden Evet" sorusuna “Elalem deveyi hamuduyla yutmuş bir dilim ekmekte biz yiyelim" diyerek cvp verdi https://t.co/wDPYcPA4Ml

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. iste benim de anlatmak istedigim bu.adam insanlari ekrana bagliyor diue? kalyoncu ailesi hoteller kuracak kadar para oduyor adama.tuketen toplum zihniyetinin bir sonucu dur bu.ve malesef millo gorusculerin anlayisidir bu.sadece Türkiyede degil avrupada da Turklerin zenginliklerini holdingler vasitasiyla bunlara bagli camilerde ortaklik adi altinda topladilar.cuvalla paralarla konyada bir bina insaa etiller ve ardinda surekli zarar eden bir kombassan holding braktilar.tum bu olanlara ragmen de kalktilar koc u vs.sucladilar.sebebi cok sacma.gittiler paralari repo bono ya yatirdilar para kazandilar.ondan sonra abd de cia bunlarin paralarina coktu.iste ben bu yuzden bu zihniyetin Turkiyeyi yonetmesini istemiyorum.ama gel gor ki chp sirf .....(kufur).

o gurbetci paralari koc sirketlerine yada baska buyuk holdinglere yatirilmis olsaydi bugun Turkiye borsasi da ekonomisi de farkli olmaz miydi? en azindan senin zengin bir avrupa toplumun olurdu.

4.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    arkadaslar ben burda evet i savundum gerekcelerini yazmaya calistim.munakasa icine girdiklerim referandumla alakali degildi onlarin konuya anarsist yaklasimi sebebiyle munakasa oldu.

evet i savunsam dahi bu iktidari ve milli gorus gelenegini kesinlikle benimsemiyorum.cunku bu kesim ulkemizin kaynaklarini hep kullandi ve bir elit tabaka olusturdu.bu tabaka uretmeyen surekli tuketen bir kesim.malesef bunlarda ne bir ilim adami cevresi ne de ureten bir sanayi cevresi gorursunuz.
    su an iktidarda olan veya ak partinin kuruculari arasindaki bircok ismin cocuklariyla okudum.onlar piril piril ureten kisiler fakat malesef bu cevre ulkede torpilin onunu kapamasi gerekirken bunu yaydilar sebebi de entellektüel bir yapi olmamalari dolayisiyla cikar paradan mevkiden ibaret oldu.

fakat evet herseyin onunde hele avrupada daha once bahsettigim misyonerler dernekler ve avrupada yahudi gazetelri Türk halkina hergun hakaretler dolusu yazi yazarken hatta bugun bir yahudi gazetesi Türklerin paranoyasi azitti yazmis;bunlar olurken evet i biz milelt olarak denemeliyiz.cunku bizim ozumuzde gelenegimizde catisma yoktur.kulturumuz uzlasi kulturudur.buna gulenler oalcaktir ama oyle.almanlar,italyanlar, fransizlar la kiyasladigimda bizim tarihimizde mussolini,hitler,le penler,vs.olmamistir.onlarda bu ihtiyactan dogmustur.askeri darbeler demiyor kenan evren vs.gelenegimiz osmanli veya selcukludakinden farkli degildir.ama avrupda yole degil varolan kilise geleneklerini cope attilar cunku onu hayatlarina entegre edemediler sebebi de kilisenin dayatmaci yani uzlasi olmayan politiklari.tabi bu hamur cok su kaldirir.bizde de ornekler oalbilir ama kiyaslanmaz.

selamlar
    Trump ülkeye girişi yasaklıyor, arkadından Federal bir yargıç, önce yürürlüğü durduruyor sonrada yasağı iptal ediyor.,.,

Gelelim EVET ve sonrasına; Evet çıktığı anda Ertesi gün Sn CB Hollandalı veya Musırlı Turistlerin Türkiyeye girişi yasakladı diyelim... varmı başka bir otorite bu yanlış olur pire için yorgan yakılmaz diyen, anında onlarıda görevden alır... Sonrasıda bir felaket;
    Bütün akrabalarını teker teker Başkan Yardımcısı yapar...sayı sınırı bile koyulmamış..,. Bu Konu Evet çıkacak; Güçlü Türkiye , Yatırım artacak, İstikrar gelecek Reklamlarını ve de biz Evetçiuiz konusunu çok çok aşar..,

Bakın şimdi Habertürkte güya bir gazeteci; FETÖ nün siyasi ayağının olmadığını ve benim babam hepinizi döver bakın buradan hepinizi uyarıyorum... babama söylerim hastirin lan gibi bağırıp çağırıyor... Bu seviyedeki gazeteciler ve habercilerle FETÖ gibi uluslararası CASUSLUK ÖRGÜTÜ ve benzeri yapılarla mücadele etmek mümkün değildir... FETÖ nün kuyruk koptu ve Bu Saf veya Niyeti Bozuk lar ise bizleri kuyruğa vak diye uyutmaya çalışıyorlar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    arkadaslar ben burda evet i savundum gerekcelerini yazmaya calistim.munakasa icine girdiklerim referandumla alakali degildi onlarin konuya anarsist yaklasimi sebebiyle munakasa oldu.

evet i savunsam dahi bu iktidari ve milli gorus gelenegini kesinlikle benimsemiyorum.cunku bu kesim ulkemizin kaynaklarini hep kullandi ve bir elit tabaka olusturdu.bu tabaka uretmeyen surekli tuketen bir kesim.malesef bunlarda ne bir ilim adami cevresi ne de ureten bir sanayi cevresi gorursunuz.
    su an iktidarda olan veya ak partinin kuruculari arasindaki bircok ismin cocuklariyla okudum.onlar piril piril ureten kisiler fakat malesef bu cevre ulkede torpilin onunu kapamasi gerekirken bunu yaydilar sebebi de entellektüel bir yapi olmamalari dolayisiyla cikar paradan mevkiden ibaret oldu.

fakat evet herseyin onunde hele avrupada daha once bahsettigim misyonerler dernekler ve avrupada yahudi gazetelri Türk halkina hergun hakaretler dolusu yazi yazarken hatta bugun bir yahudi gazetesi Türklerin paranoyasi azitti yazmis;bunlar olurken evet i biz milelt olarak denemeliyiz.cunku bizim ozumuzde gelenegimizde catisma yoktur.kulturumuz uzlasi kulturudur.buna gulenler oalcaktir ama oyle.almanlar,italyanlar, fransizlar la kiyasladigimda bizim tarihimizde mussolini,hitler,le penler,vs.olmamistir.onlarda bu ihtiyactan dogmustur.askeri darbeler demiyor kenan evren vs.gelenegimiz osmanli veya selcukludakinden farkli degildir.ama avrupda yole degil varolan kilise geleneklerini cope attilar cunku onu hayatlarina entegre edemediler sebebi de kilisenin dayatmaci yani uzlasi olmayan politiklari.tabi bu hamur cok su kaldirir.bizde de ornekler oalbilir ama kiyaslanmaz.

selamlar
    sevgili krepi , dediğimiz şudur bizim, alıntılarda yazılarda milli ve manevi değerlere millet iradesine saygılı olunsun,

seçilmiş yine seçimle gider ama millet seçtiği liderde ısrar ediyorsa darbeyle marbeyle gönderilmeye çalışılmaz ,dış mihraklardan taşeron terör örgütlerinden medet umulmaz, saygı saygı saygı, muhalefet olarak daha iyi çalışın kendinizi millete benimsetin seçilen siz olun diyoruz,

bugüne kadar seçimlerde milletin kafasına silah mı dayadılar ? yoo, millet böyle irade buyurdu bu ismi seçtim dedi, bitti
    yine millet seçecek çıkan sonuca herkes saygı gösterecek hazmedecek.bu kadar basit.
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6. sevgili gunaydin,muhalif olsun diye yazmadim bunlari.siz zaten benim dusuncelerimi bilirsiniz.ben sizin hassasiyetinizi anliyorum ve ben bu konuda daha da hassasim.belkide yazmamam gerekirdi cunku suan bir genel secim yok.referandumda ben de evet derdim.
    saygilar

7. Çok eleştirici olsam da hükümetin yanlışlarını söylesem de dış mihraklar konusu çok açık gözüküyor. Büyük şeytan her zaman kukla olmamızı ister. ALLAH hakkımızda hayırlısını versin. Buradan siyasi mesaj anlamayın.

8. muazzam bir misyinerlik faliyeti yurutuyorlar.bavullarla kitap yayinlar vs. dagitiyorlar o bahsettigim dernegin misyinerleri.simdi iae istanbula gelip hayir i desteklemek icin konferanslari varmis.hristiyan biri bana mevlananin kim oldugunu (guya mevlana da islamiyeti gereksiz goruyormus)anlatmaya calisirsa avrupadaki Türklerin dustugu hale bakin.bizi kendi degerlerimizle vurmaya calisiyorlar.buna destek veren Türkler gencler iktidara veya "dincilere"kinlerini kusmak icin bu derneklerle isbirligi icindeler.bu ayrismayi Turkiyedeki bu milli gorus zihniyet daima korukledi.
    arkadaslar lutfen size karsi veya gorusunize karsi olarak algilamayin.maksadim Türklerin bana sosyal parafigma icinde nasil bir hayat yasadiklarini anlatmak.tabiki bu kesim cok az olabilir bilemem.

Sayfa 320/774 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •