Sayfa 320/1000 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    papaz tiyatrosu ile %90 artmıştı s400 daha ciddi bir risk ama düşüşte. dolar tl yerine borsa daa iyi bir seçenek faizde daha doğrusu dolartl alıp beklemek sadece paran bol olur gider zevk için alırsın onun gibi bir şey
    Originally Posted by breakeven
    daha çok kıpraşır bu meret çoğunluğun maliyeti 6 nın üstü geçen seneden beri bekliyor silkelenmesi lazım onların gitmeden önce ne silkelemesi olduğunu biri söylesin hatırlayamadım
    ....

2.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    turkey 5y cds:
    519,53
    Evet düştü bu değere.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Kısalarda şuraya sıkıştı gibi. Nereye kırarsa uzunda bir üst destek- direnci görür sanki.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Rxpu

CDS nasil hesaplaniyor formul nedir?

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dün itibariyle hazinenin TL hesabında 11.950 milyar lira var. 31 Mayıs ta ödenecek emekli ikramiyesi 10.8 milyar liraymış. Ucu ucuna karşılıyor dünkü hesaba göre. Ama ayın geri kalanını çıkarmaz. Bu yüzden 31 Mayısta Euro cinsi kira sertifikası şeklinde iç borçlanmaya gidilecek. MB ye döviz bozdurulup hazine TL hesabına çekilecek.
    Ben genel olarak vergi tahakkuklarına bir daha baktım, Emlak vergisi gelecek 31 mayıs'a kadar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dün itibariyle hazinenin TL hesabında 11.950 milyar lira var. 31 Mayıs ta ödenecek emekli ikramiyesi 10.8 milyar liraymış. Ucu ucuna karşılıyor dünkü hesaba göre. Ama ayın geri kalanını çıkarmaz. Bu yüzden 31 Mayısta Euro cinsi kira sertifikası şeklinde iç borçlanmaya gidilecek. MB ye döviz bozdurulup hazine TL hesabına çekilecek.
    işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneğide 31 inde ödenecek
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Rxpu

CDS nasil hesaplaniyor formul nedir?
    Her şeyde formül olmaz. Bildiğim kadarıyla ülkenin tüm riskli olayları bir cetvele yazılıyor. S400'ünden merkez bankası rezervlerine kadar. CDS traderı bu cetveldeki kalemleri kendine göre belirli ağırlık katsayıları ile çarpıp bir değer buluyor. Sonra teklifini veriyor.

Eğer hazırladığı cetveldeki katsayıların toplamı diğer traderın cetveline göre daha iyimser ise CDS'i ona yıkıyorlar. Bu böyle dinamik olarak devam ediyor. Yapılan tüm işlemler sonucunda borsada bir oran oluşuyor. Oran dinamik olarak değişiyor.

Dolar/TL'nin formülü var mı mesela?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben genel olarak vergi tahakkuklarına bir daha baktım, Emlak vergisi gelecek 31 mayıs'a kadar.
    onun çoğu ödenmiştir bi şey kalmamıştır
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 320/1000 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •