Sayfa 321/946 ÝlkÝlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,561 - 2,568 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ABD'li rahip Brunson'ýn ev hapsi koþuluyla serbest býrakýlmasý krizinde sular durulmuyor. ABD'den kararýn ardýndan "Yaptýrým uygulayacaðýz" açýklamalarýna devam ediyor.

ABD Baþkan Yardýmcýsý Pence, Brunson'a iliþkin yeni bir açýklama yaptý. Pence açýklamasýnda, "Rahip serbest býrakýlana kadar yaptýrým uygulamaya hazýrýz" dedi.

2.  Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Bu kavga danýþýklý döðüþ mü yoksa verilen sözün tutulmamasý mý walla ben bir þey anlamadým adan 2 senedir içerideydi ne oldu da þimdi kýymete bindi !!!!!!!!!! Neyse yarýn bakalým piyasa ne yapacak.....Benim öngörüm 31 temuzda 4.2 den MB dolar satýþý için son gün.....Asýl ondan sonra dolarýn hareketi önemli.............
    Bence asýl sorun rahip deðil Türkiyenin Rusyaya ve Çine yakýnlaþmasý s-400 ler vs.

Yakýnda gominist oluruz.

4. ABD sorunun çözümünü isteseydi,veya hala çözülebileceðine inansaydý ,kapalý kapýlýr ardýnda pazarlýða (diplomasiye) devam ederdi..
    Açýktan tehdit etmek de nedir?
    Resmen ulusal egemenliðimize müdahale....

Tamam medya yok....
    Ama bu ülkenin ana muhalefet partisi ne yer ne içer ne eder?
    Adamlar olmadýk þeylerden "asrýn lideri" imajýný/algýsýný taraftarlarýna pompalarken ,eline böyle bir fýrsat geçmiþken K.K ne eder?
    Neden bu gollük pasý deðerlendirmez?

"Efendim bu konuda ABD nin yanýndaymýþ imajý verirsesiniz oy kaybederseniz" laflarý ile sizi korkutmalarýna izin vermeyin
    Böyle diye diye CHP pasifleþti,saðdan bir farký kalmadý...
    Her/pek çok konuda susacaksak kapatalým CHP i katýlalým AKP ye...
    Kafamýzda cebimizde rahat etsin...

Aðzý iyi laf yapan bir lider bu konuda çok rahat halký ikna edebilir ve çok ciddi sallar Reisi ama nerde....?

saygýlar/baþarýlar
    "Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "

Alýntý Originally Posted by Tengri Han Yazýyý Oku
    ABD sorunun çözümünü isteseydi,veya hala çözülebileceðine inansaydý ,kapalý kapýlýr ardýnda pazarlýða (diplomasiye) devam ederdi..
    Açýktan tehdit etmek de nedir?
    Resmen ulusal egemenliðimize müdahale....

Tamam medya yok....
    Ama bu ülkenin ana muhalefet partisi ne yer ne içer ne eder?
    Adamlar olmadýk þeylerden "asrýn lideri" imajýný/algýsýný taraftarlarýna pompalarken ,eline böyle bir fýrsat geçmiþken K.K ne eder?
    Neden bu gollük pasý deðerlendirmez?

"Efendim bu konuda ABD nin yanýndaymýþ imajý verirsesiniz oy kaybederseniz" laflarý ile sizi korkutmalarýna izin vermeyin
    Böyle diye diye CHP pasifleþti,saðdan bir farký kalmadý...
    Her/pek çok konuda susacaksak kapatalým CHP i katýlalým AKP ye...
    Kafamýzda cebimizde rahat etsin...

Aðzý iyi laf yapan bir lider bu konuda çok rahat halký ikna edebilir ve çok ciddi sallar Reisi ama nerde....?

saygýlar/baþarýlar
    Ben artýk siyasete inanmýyorum ne iktidara ne muhalefete.Asýl canýmý sýkan konu, hafta sonu para dergisinde gördüðüm bir konu.Bu yýl sonuna kadar kanal istanbul ihalesi olacakmýþ.Bir an evvel borsadan da çýkýp gram altýna geçmek lazým.Çok deðiþik iþler ve olaylar bunlar.Kýlýçdaroðlu ,akþener ,ince falan palavra.Ýktidarýn da bizi getirdiði nokta belli.Gram altýna full geçmeyi düþünüyorum.Borsadan bir çýkabilsem )))))))))

6. Sýcak para dediðimiz bu menkul kýymet alýmlarý yýllýk 10 milyar dolarý geçebiliyor....
    Ltf burun kývýrmayýn...
    180 KISA VADELÝ BORÇ+5X milyar dolar da CARÝ AÇIÐIN olduðu bir ülkede 10 milyar dolar az para deðildir..
    Doðrudan yatýrmlarda bu kadar kuraklaþmýþken....

Cari açýðý finanse etmek için 3 seçenek kalýyor

1)Daha çok borçlanmak:Daha yüksek maliyetle
    2)Rezervlerden yemek:Nereye kadar?
    3)Katarlýlardan medet ummak...(net hata noksan)

saygýlar/baþarýlar

7. Adamlar Rahmetli Ecevit in Clinton un karþýsýndaki nezaketen duruþunu bile yýllarca sakýz gibi çiðnediler...
    Ama ben bugüne kadar TC devletinin/liderin açýktan tehdit edildiðini hiç görmemiþtim...
    Hem askerine çuval geçirilen,hemde tehdit edilerek 3.dünya ülkesi konumuna düþürülen lider olmak da Reis e nasip oldu
    Hamd olsun...
    K.K nerde ne yapar bilen varmý?

saygýlar/baþarýlar
    Son düzenleme : Tengri Han; 29-07-2018 saat: 20:34.

8.  Alýntý Originally Posted by Tengri Han Yazýyý Oku
    Adamlar Rahmetli Ecevit in Clinton un karþýsýndaki nezaketen duruþunu bile yýllarca sakýz gibi çiðnediler...
    Ama ben bugüne kadar TC devletinin/liderin açýktan tehdit edildiðini hiç görmemiþtim...
    Hem askerine çuvala geçirilen,hemde tehdit edilerek 3.dünya ülkesi konumuna düþürülen lider olmak da Reis e nasip oldu
    Hamd olsun...
    K.K nerde ne yapar bilen varmý?

saygýlar/baþarýlar
    Ayhan baþgan ýn yanýndaymýþ beraber güneþleniyormuþ , hatta galiba kafayý kuma gömmüþ diyor görgü tanýklarý.

Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 321/946 ÝlkÝlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •