Sayfa 323/573 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4580 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

boyle maclari ozledim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    FB.C.Bursa
    Gönderi
    838
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yürü git boş boş konuşma asabimi bozma , ne gereksiz konuşuyorsun kasten mi yapıyorsun canım sıkkın asabimi bozma git kendi çöplüğünde yaz Ne yazacaksan !! Kasten gelip burayı fitillemeye çalışıyorsun , kalecinin hangi golde hatası var ? Boş boş konuşma canimi sıkma iyice .
    Bu adam (Sozun gelisi) Fenerbahceli degil, bosuna kendini yipratma. Sadece firsat kollayan bir cakal.

Alıntı Originally Posted by 1967enver Yazıyı Oku
    Bu adam Fenerbahceli degil, bosuna kendini yipratma. Sadece firsat kollayan bir cakal.
    Bıraktım artık , bugünü milat saydım kendime bir başlık açtım orada kendi kendime Fenerbahce paylaşımı yapıp duracağım 3-3 sonrası adamın 1 tane mesajı var bu nasıl Fenerbahçeli ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by 1967enver Yazıyı Oku
    Bu adam (Sozun gelisi) Fenerbahceli degil, bosuna kendini yipratma. Sadece firsat kollayan bir cakal.
    Adam Fener yenilmiş yada berabere kalmışsak koşa koşa foruma geliyor içindeki irini akıtıp gidiyor.yenmissek ya ortada gözukmüyor yada volkan topal ben dememismiydimden oluşan kelime haznesini kullanıyor
    bir halt olacağı yok.

5. Her maçı derbi gibi oynayın kardeşim.
    Dün gördük ki oynayabiliryorsunuz ve iyisiniz.
    Bizde gurur duyalım sizlerle.

6. Dünü özetleyen en güzel cümleyi Sadık söylemiş;

Fenerbahçe ile şaka olmayacağını ifade eden Sadık, "Kolay bir durum değil, tarihimizde ilk kez böyle bir şey yaşıyoruz, bu inanılmaz bir durum anlatılmaz.

Alıntı Originally Posted by BLACKHAWK Yazıyı Oku
    Dünü özetleyen en güzel cümleyi Sadık söylemiş;

Fenerbahçe ile şaka olmayacağını ifade eden Sadık, "Kolay bir durum değil, tarihimizde ilk kez böyle bir şey yaşıyoruz, bu inanılmaz bir durum anlatılmaz.
    ilk kez yaşıyorum dese şu gözler 4-3 lük maçı izlemiş bir adamdır
    bir halt olacağı yok.

8. Şenol Güneş "Maçı elimizle verdik demiş"

Siz vermediniz ikinci yarı FENERBAHÇELİ olduğunu hatırlayan takımımız aldı...

Sayfa 323/573 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •