Sayfa 323/591 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by seanpaul Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcı küşmüş bedevaya hisselerini satıp gitmiş. Piyasada bayiler mal bekliyor Ekim ayından önce kimseye mal veremem diyor şirket. Tüm bantlar %100 kapasite ile Abd'ye mal satıyor. Doğalgaz zammı oluyor tahtacı maliyet arttı diye aşağı basıp kynin malını ucuzdan topluyor. Firma maliyet arttı diye anında mala zam yapıyor ama algıya bakarsan tam tersi gibi gösteriyor. 3ç ve 4ç gelince nasıl bu fiyatlarda baskılayacaksınızo günleride göreceğiz az kaldı bende sizin gibi bekliyorum. 20 Tl altına satış yok bende, tahtacının acalesi yok benimde yok bekleyeceğim 20 Tl olmasını.
    Ne çeyrekler gördü bu kağıt! Nice parlak bilançolar iç edildi.
    Burada sadece patron at koşturuyor. Algı malgı yok.
    Adamların genlerinde var. Dede ekran başından yapıyordu, torunun da yabancı diye bildiklerimiz dahil birçok aracınkurumda robotları kurup dağıttığı temettüleri katmerli olarak geri topluyor.
    Gözü aç insanla ortak olanda kabahat!!

2. arkadaşlar hisse geri alımı için şirkete baskı yapın, ben aradım sizlerde ararsanız belki bir şeyler olur.. eskiden bilgi verme konusunda ketum olan şirket baskılara dayanamayıp artık daha şeffaf olmaya başladı... bizler ses çıkarırsak yönetimde sessiz kalamaz

3.  Alıntı Originally Posted by seanpaul Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcı küşmüş bedevaya hisselerini satıp gitmiş. Piyasada bayiler mal bekliyor Ekim ayından önce kimseye mal veremem diyor şirket. Tüm bantlar %100 kapasite ile Abd'ye mal satıyor. Doğalgaz zammı oluyor tahtacı maliyet arttı diye aşağı basıp kynin malını ucuzdan topluyor. Firma maliyet arttı diye anında mala zam yapıyor ama algıya bakarsan tam tersi gibi gösteriyor. 3ç ve 4ç gelince nasıl bu fiyatlarda baskılayacaksınızo günleride göreceğiz az kaldı bende sizin gibi bekliyorum. 20 Tl altına satış yok bende, tahtacının acalesi yok benimde yok bekleyeceğim 20 Tl olmasını.

bu bilançoya 20 kurtarmaz..

hele sene sonu gelebilecek 180 mly kar için devede kulak kalır beklentim..

tabi bence

4. temettüyü dürüst dağıtsalar bu haliyle şirketin dolaşımdaki hisselerinin çoğu yabancıda olur

fiyatta 50 altı olmazdı..

yeterki temettüde eşitlik sağlansın..

hisse direk roketi takar..

tabi bence

5. şirketle bugün konuştum imtiyazlı hisselerle ilgili, teknik olarak bunlar geri alınabilir mi bilmiyorum ama piyasanın bu durumdan hoşlanmadığını belirttim. ayrıca %90 kapasite kullanım oranıyla çalışıyoruz herhangi bir yatırım yapıp bunu arttırmayı düşünüyor musunuz dedim ; eğer böyle bir şey olursa kap açıklamasıyla duyururuz dediler... eğer ben maksimum verimle çalışıyorsam yeni siparişler için büyümem lazım diye fikrimi belirttim...

Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Ne çeyrekler gördü bu kağıt! Nice parlak bilançolar iç edildi.
    Burada sadece patron at koşturuyor. Algı malgı yok.
    Adamların genlerinde var. Dede ekran başından yapıyordu, torunun da yabancı diye bildiklerimiz dahil birçok aracınkurumda robotları kurup dağıttığı temettüleri katmerli olarak geri topluyor.
    Gözü aç insanla ortak olanda kabahat!!

sayın gogos,

qnb icin ne diyorsun ? aynı tayfamı ?

7.  Alıntı Originally Posted by bugur Yazıyı Oku
    sayın gogos,

qnb icin ne diyorsun ? aynı tayfamı ?
    Bu kağıtta Polat harici birileri varsa ancak bizim gibi KY ler olabilir. Burada hariçten kimse gazel okuyamaz, okutmaz!
    Yatırım ve emeklilik fonlarını hariç tutuyorum ki onlar bile güdümlü olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 323/591 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız