Sayfa 323/999 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Reis sivasta konuşmasında diyorki.

Diyorlar domates, biber, patlıcan; yahu merminin fiyatını düşünün.

Lütfen bu forumda pazarlardaki marketlerdeki domates biber patlıcan fiyatları pahalı diye konuşmayalım.

1 Mermi kaç para biliyormusunuz siz. reis öyle diyor.
    Bugunde bir yerde denk geldim can dündar silahlanın demiş .Karşı taraf silahlanıyor sizde öyle yapın diyor ..Ciddi anlamda bu aralar insanlar av ruhsatlı tüfek alıyor .Yukarda yazmışlar ya levye,yangın tüpü kriko vs diye ..Milletin bagajda pompalı var artık hemde polis cevirmesinde sıkıntıda yok artık kutusunda ise ..
    Diyeceğim bu silahlanma işi sanki tesvik edliyor .2-3 bine keleş tarzı otomatik tüfekle geziyor millet artık ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    sanki hafta ici oran oluyor; oluyorda okunuyor mu acaba .8 sayfa 100 mesaj araba tatil , tengri mengri arada 4 adet oran .forumun ana basligi ilgi goruyor.okuyucusu kalabalik millette egosunu tatmin ediyor iste ..ben sahsen bu baslikya oran paylasmayacagim sadece okuyorum .yujinin http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=27020. basligi var. bence mevduatcilarin bu baslikta oran paylasmasinda fayda var.hafta sonu olmasinin bir onemi yok oran yazilmiyorsa baslikta okunmaz ..bu tur muhabbetleri ,yapacak tonla baslik var .
    Sonuna kadar katılıyorum , benim gibi düşünen birilerini görmek sevindirici.

3.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    sayısı 8.000.000'u bulduğu idda edilen aile Türkiyede , Devletin verdiği sosyal yardımlarla hayatlarını idame ettiriyorlar...

...............

Bugün 20.000 atama bekliyen öğretmenin ataması yapıldı...

Atanamayan öğretmenler 40.000 daha atama yapılmasını istediler.

Sosyal demokrat bol kese partisi CHP'nin hesaplarına göre öğretmeyen ihtiyacı 400.000'miş

Başkan Sivasta seçim çalışmaları sırasında KİT'lerde iş isteyenleri fırçaladı...

( Kaynak Fox tv haber bülteni )

Hakikatten esaslı bir VERGİ REFORMU şarttttttttt

Bunların talebini karşılamak için para lazım , para kimde VERGİ MÜKELLEFlerinde...

Almanları ,Amerikalıları şimdi daha iyi anlıyorum..

Millet popilizm istiyor ( en fazlasını sosyal demokrat CHP vermeye hazır olduğunu söylüyor , kendisine ait belediyelerde uyguluyor ) ama bunların ceremesini vergi veren vatandaşa çektiriyorlar (CHP'ye bağlı belediyelerde durgunluğa rağmen Emlak Vergisine esas olan arsa değerlerinde anormal zamlar yapılmıştı ) ,marttan sonra daha daha da FAZLASINI istiyecekler....
    Haklısın ,16 yıldır ''iktidarda'' olan CHP ekonomiyi yönetmeyi beceremeyip ülkeyi krize soktu Ayran sen nelere kadirsin

4.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    sayısı 8.000.000'u bulduğu idda edilen aile Türkiyede , Devletin verdiği sosyal yardımlarla hayatlarını idame ettiriyorlar...

...............

Bugün 20.000 atama bekliyen öğretmenin ataması yapıldı...

Atanamayan öğretmenler 40.000 daha atama yapılmasını istediler.

Sosyal demokrat bol kese partisi CHP'nin hesaplarına göre öğretmeyen ihtiyacı 400.000'miş

Başkan Sivasta seçim çalışmaları sırasında KİT'lerde iş isteyenleri fırçaladı...

( Kaynak Fox tv haber bülteni )

Hakikatten esaslı bir VERGİ REFORMU şarttttttttt

Bunların talebini karşılamak için para lazım , para kimde VERGİ MÜKELLEFlerinde...

Almanları ,Amerikalıları şimdi daha iyi anlıyorum..

Millet popilizm istiyor ( en fazlasını sosyal demokrat CHP vermeye hazır olduğunu söylüyor , kendisine ait belediyelerde uyguluyor ) ama bunların ceremesini vergi veren vatandaşa çektiriyorlar (CHP'ye bağlı belediyelerde durgunluğa rağmen Emlak Vergisine esas olan arsa değerlerinde anormal zamlar yapılmıştı ) ,marttan sonra daha daha da FAZLASINI istiyecekler....
    Riko siyaset = oy alma sanatı

CHP yerinde olsam...Emeklilikte yaşa takılanlara vaat veririm, Suriyelileri postalıcağımı söylerim...

Bu ikisini yapsa yüzde 5 oyu artar...

Reis daha akıllı..Köprüyü yapıyor borcla, milletten enflasyonla geri alıyor o parayı..Halk anlamıyor haliyle : )

Rize havalimanı yapıyor, Trabzonda var halbuki...Ama halk onu yüksek elektrik faturası ile ödüyor...Ama halk anlamıyor tabi :D

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Haklısın ,16 yıldır ''iktidarda'' olan CHP ekonomiyi yönetmeyi beceremeyip ülkeyi krize soktu Ayran sen nelere kadirsin
    Bitmez kardeşim bitmez bu ülkenin ne ayranı ne hıyarı biter.

Nkolay bonoda formu doldurmak yeterlimi ve alt limit varmi?

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nkolay bonoda formu doldurmak yeterlimi ve alt limit varmi?
    form yeterli, alt limit 200 TL
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Karsa yataklı trenle gideceksin Ankaradan binip ..2 ay önce sordum yer kalmamıştı .
    Şu an varsa yer tavsiye ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gidiş geliş ayarlandı. Kalacak yer düşündürüyor beni.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 323/999 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •