Dolar başlığı metroda müzik yapma muhabbetine dönüşmüş, dolardan ümidi kesti millet artık herhalde.
Originally Posted by myfinans Dolar artmıyor, BİST artmıyor, mevduat ölü Bu para nereye gidiyor? Kasadamı tutuyorlar, gayrımenkul falanmı alıyorlar. Millet olan parasını harcıyor . Cumhuriyet bayramında kimi sorsam tatilde idi tatile çıkamayanlar ise eşi öğretmen olanlardı okul izin vs durumundan dolayı Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by admustafa VP demiştim daha önce V gidecek yakında Nerenin vp si ustadim
Originally Posted by myfinans Dolar başlığı metroda müzik yapma muhabbetine dönüşmüş, dolardan ümidi kesti millet artık herhalde. Newsi yollayalim bir baksin 😃😃😃
Originally Posted by Webster Nerenin vp si ustadim Kendi bankamın üstadım
Originally Posted by myfinans Dolar başlığı metroda müzik yapma muhabbetine dönüşmüş, dolardan ümidi kesti millet artık herhalde. Demekki dolar alma zamanı yaklaşıyor Ama ilk önce birilerinin satması lazım
Originally Posted by admustafa Kendi bankamın üstadım Myfinans ustad duydunmu Admustafa banka sahibiymis
Originally Posted by admustafa Demekki dolar alma zamanı yaklaşıyor Ama ilk önce birilerinin satması lazım Dolar alinmaz 5.50 i gormeden
Forum Rules
Yer İmleri