Sayfa 323/582 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Bir kaç grafik paylaşıyorum.

https://www.tradingview.com/x/u6SQHeKR

https://www.tradingview.com/x/Q5w3GkfS

https://www.tradingview.com/x/jq4ZxAfN

https://www.tradingview.com/x/lUKctiKZ

Kendime ait deneme çizimleridir. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

2. sabah sanayi de negatif muamele var dedik, sanayiden fort ve traktörü ayırıp pozitif muamele başlattılar. bence demirler pulback yapıyor yada ben artık yoruldum öyle görmek istiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    grafikler güzel ve anlamlı, bilanco kötüyse önceden iyi bir show yaparak mal dağıtmak ister, yok bilanco beklenen gibiyse bıktırmaya devam eder. bilanco öncesi gelen %10-15 lik olası bir primde tedbirli olmak gerekir.

4.  Alıntı Originally Posted by ece&efe Yazıyı Oku
    Sizinle çok anlaşamadık ama bu yazdıklarınıza tamamen katılıyorum …
    Benimle burada insanların anlaşabilmesi ya da anlaşamaması umurumda olan bir şey değil doğrusu sn ece efe
    Önemli olan makulde birleşmek
    Onu da başarmışa benziyoruz
    Bu yönüyle sağolun

Ben trader vs değilim
    Elimde uzun yıllardır taşıdığım ve absürt fiyatlamalar olmadığı sürece de taşıyacağım ereğlilerim var
    4. yılıma giriyorum ereğli özelinde
    her yıl aldığım temettüler ile de bileşik getirinin inandığım gücü ile elimde ki miktarı arttırma yolunu tercih ediyorum

Ancak benim yatırım felsefem kargadan başka kuş tanımamcılar gibi olmadı asla
    3 dilimde farklı anlayış ve ağırlıklarda bölünmüş durumda yıllardır
    Böyle olunca bir şirket misal şu an ereğli gibi kötü bir devrine girdiğinde diğerlerinin iyi durumda oluşları benim kötü performans gösteren hisseme bakışımı negatife çevirmiyor
    Bu stratejinin getirdiği psikolojik üstünlüğü hiç bir şeye değişmem

O yüzden ereğli şu olmuş bu olmuş umurumda olmuyor
    Haliyle de objektif olabiliyorum
    Misal bu yıl aldığım temettüleri ereğli yerine portföyümde ki ağırlıkça en büyük olan hem büyüme hem temettü olarak beni en çok tatmin eden şirkete yatırdım
    Mükafatını da fazlasıyla aldım alıyorum çok şükür
    Seneye çelik sektöründe olumlu işaretler gelmez ise yine aynısını yapacağım

Ha bu strateji benim için doğru olan
    Başkasına uymayabilir
    Herkesin hayat ve şartları ayrı
    En doğru strateji uygulayabildiğimiz ve müspet sonuçlarını alabildiğimiz stratejidir
    Başkasının doğrusu sizin doğrunuz olamaz
    Doğrunun tek olduğu bir iş yapmıyoruz
    Ama şunu diyebilirim ki sürekli al/sat yapanların 30 küsür yılda bir noktaya ulaştıklarını görmedim
    Belki vardır ama bende istisnalar kaideyi bozmuyor

Syg
    Az insan çok huzur

5.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    3 ve 4.ç toplamında şahsi beklentim min 9 milyar TL kar böylelikle yılı 21 milyar TL üstünde bir net karla kapatacağımızı ve geri alım yapma gereği duymayan Eregl yönetiminin beklenenden daha iyi bir temettü (6 TL üstü) dağıtacağını tahmin ediyorum. Şahsen 6 TL üstü temettü beni son derece memnun eder ve enflasyon karşısında da alım gücünü koruma anlamında hoş olur. Hisse fiyatı ne mi olur? Gram umrumda olmaz yıllık yumurtayı alalım tavuk satılık değil 2023 ile ilgili öngörü yapmak çok kolay değil seçimdi fed faizlerinin artırılmasının yarattığı hoşnutsuzluk vs vs çok fazla değişken var ilk yarısı farklı ikinci yarısı farklı bir yıl olabilir şimdilik yakın geleceğe odaklanmak lazım.
    ykb ve ünlü raporlarındaki 3. çeyrek için 1,7 milyar sonrası hala aynı görüşte misiniz sn whisak ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Bir 50 bin daha yapıştırdım.[emoji2]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ece&efe Yazıyı Oku
    ykb ve ünlü raporlarındaki 3. çeyrek için 1,7 milyar sonrası hala aynı görüşte misiniz sn whisak ?
    Benim görüşüm Eregl 3.ç cirosunu göreydi. 3.ç toplamında ben 100 milyar civarında ciro bekliyorum. 3 ç sonunda da toplam karın 17 milyar TL seviyesine ulaşmasını bekliyorum. Yanılabilirim bu kurumlar şüphesiz benden daha iyi biliyordur. Ya da haberi almışlardır. Ben yıllık halen 21 civarına ulaşabilir diye düşünüyorum. 6 TL temettü beklentimi de muhafaza ediyorum. Ancak şunu yinelemek isterim ne kadar temettü vereceğinden ziyade temettü verimi yüksek kalırsa şahsen mutlu olurum. Sizi tenzih ederim ancak Eregl çoğu kişi için doğru senet olmadığını düşünüyorum çünkü insanlar alalım satalım paramızı katlayalım derdinde ki bunun için en kötü tercih Eregl Tuprs vs gibi senetler parasını katlama derdinde olanın bunları tercih etmemesi lazım

8. Ne güzel ne kaliteli bir sayfamız var maşallah diyorum tüm ortaklara teşekkür ediyorum 👍🇹🇷👍

Sayfa 323/582 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •