Originally Posted by
fedoramca
O yazmadan da ben yazayım. Ben Şişe'yi Mathias ve D83 de beni takip ediyor...
... ler bir kaç güne kalmaz gelir, Ereğli pazarladı malı yıktı gitti, Efes'i çökertti, şimdi millete Şişe Pazarlamaya gelmiş, aman dikkat edin, kaçın der...
Hani o yazmadan ben yazayım da, beni yıllardır bilen bilir, bilmeyen de öğrensin olacakları

Originally Posted by
fedoramca
Sosyal medya zorbalığının başka bir aşaması…
Oraya girip burayı kirletmek istemem daha fazla.
2-2,5 yıl civarı Ereğli biriktirdim her fiyatlardan aldım ama sonunda hüsranı yaşadık bu enflasyonda. Mart ayında sattım hepsini şu an hala sattığım lotlardan %15-20 civatı gerideyim.
Bim’de alabilirdim vardı hatta 60’lardan bir miktar şans işte.
Ereğli’de olsa Şişe’de olsa kar etmeyen şirket satış yiyor! Ereğli’de maden de altın da pek işe yaramadı ama zaman lehine ilerliyor bence artık! Damping de devreye girdi!
Şişe nasıl 2.5 milyar kar edebilir bir çeyrekte bu enflasyonda bilmiyorum ama o da bu yüzden cezalandırılıyor gibi…
Şu 10 milyar yönetim giderinin üzerinde düşünmek lazım.
Ve gerçekten 2028’de devleşebilecek mi yoksa o da bir başka hayal mi? Yoksa şişe şu an bile bir DEV! Ama para kazanamayan bir dev…

Originally Posted by
fedoramca
Adamların işi, boş iş...
205-210 maliyetim benim AEFES'de, sayfaya girin o tarihte orada var her şey, ben alınca AEFES sayfasına o zaman da geldiler hemen, sonra 300'e giderken hisse hiçbirinin gıkı çıkmadı...
Şimdi niye 184'e düşürdün diye bana hesap soruyorlar

Bugün 178 maalesef...
280'den hepsini satıp senin gibi kar cebe yaraşır yaptık, 5'de 1 i ile geri aldım(ah) ilk tepkide 285 civarı maliyetle.
Dediğime de inanmıyorlar ekran görüntülerim photoshop, o zaman ortak güvendiğimiz biri ile (mecbur değilim ama) hesabımın videosunu çekeyim dedim, sizde insan olun, forumdan ve benden özür dileyin dedim, buna dönüş yapmadılar henüz.
Ereğli'nin mirası bu bana ikisi. Fazla içli, yüzlü olunca böyle oldu. Reddi miras da yapamıyorum. ALLAH'ın belaları, başa gelen çekilir diyip YARADAN'a sığınıyorum....
@fedoramca haddime değil ama...
Sen buraya gelir gelmez yazınca... Allah ıslah etsin vakit de bol... Gidip okudum yazılanları, olanları vb...
-Başka nickname alıp yazdın...
Hadi olur...
-Deee yenisi ile gidip, eskisine atıf/referans yapmasaymışsın, o nickle yazdığını övmeseydin iyiymiş.
Hadi olur...
-Yönetime yakalanmasaydın yine iyiymiş...
Hadi olur...
-Yakalandın madem, tutarlı bir açıklama yazıp, "hata ettim" deseymişsin iyiymiş...
Hadi olur...
-Yazdıkların da tutmayınca... Hatta tam tersi işler olunca...
Hadi olur...
-Eeee ama bu durumda da insanlar işkillenmesi normal.
Hadi olur...
Al yeni bir nick. Temiz bir sayfa aç çok rahatsızsan başkan.
Tekrar ediyorum. Rahatsızlık beyan ettiğinizden, çözüm önerisi olarak yazdım.
Konuyu uzatmak, taraf olmak gibi bir amaç gütmeden, naçizane görüşümdür.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri