Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu kutlu destanı var eden bütün şehitlerimizi rahmet ile anıyor, bizlere güzel bir ülke armağan ettikleri için hepsini minnetle yad ediyoruz...
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu kutlu destanı var eden bütün şehitlerimizi rahmet ile anıyor, bizlere güzel bir ülke armağan ettikleri için hepsini minnetle yad ediyoruz...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Fiyat istikrarını bir kenara koyduysak, ben bugün Merkez Bankasından pas geçmesini bekliyorum.
Dün FED de destek attı zaten.
HDP’nin kapatılma davasının en az 7 ay sürmesi bekleniyor. Dava sonucunda mutlaka kapatma kararı çıkacak gibi bir durum da yok.
Bazı isimlere siyaset yasağı gelebilir , hazine yardımının tamamının veya bir bölümünün kesilmesi kararı da çıkabilir.
7 ay en asgari süre daha da uzayabilir.
Özetle beklentilerin aksine pas geçer diyerek süpriz ata oynuyorum.
Amerikan 10 yıllıklar %1.73'ü vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Şey de 7,56 vurdu ama tam çekmedi.
Gezdiriyor.
ABD 10 yıllıkların 1,75 üstünde yerleşik kalması gelişmekte olan ülkelerden para kaçışını hızlandırır diye yorumlar mevcut.
An itibarıyla 1,738
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
İki gündür bunca olumsuz gelişmeye rağmen burda kalması ilginç.Ya faiz yükselmesine oynuyorlar yada birilerine içerden bilgi geldi.
tek umudumuz memet bohçacı
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri