1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
benım kendı fıkrım degıl bu sıstem oyle çalısıo...ha soyle de dıyebılırız....154 dıp olursa ay sonu hedef 168 169 14 bın puan dısarıya da bakarsak 1480*00 sabırla beklenır gıbı ama avantaj sortlarda.. gıbı sahsen 158lerden ıyı sort acılabılır gıbı hele kı mb var ve bu ara bayagı negatıf ayrısıoz acaba neden
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yav böyle piyasa mi olur robotcular esir almıs çok sovdum.. GYO ya bak resmen robotcular kademede tecavüz ediyor inanılır gibi değil..
Robotculara market eğilmiş resmen yerden kalem alıyor..
Pozitif bir açılış olacak gibi duruyor.
Tahvil iyice geberiyor. Arkadaşlar short ağırlıklı, sadece anlık long işlem yapıyordum, bugün piyasa durumunu gözlemledikten sonra muhtemelen tam tersi long ağırlıklı anlık short işlem yapmayı düşüneceğim. Para girişi yok olumlu gelişme yok ama tahvil pek yalan söylemez sert düşmüş bunu da alırlar bana göre. Bitek toaso düşsün noğmıssız![]()
Dolar bazlı biraz bakıyorum da. Mart ayında olan olayın tek açıklaması var.
Ünlüler malı söktü çekti altı, aldığı tarih Kasım 2020.
Sürmeye başladı, sürdükçe hacim düştü.
Bademspor reisine gitti, dedi ki reis malsız kaldık. Elin oğlu aldı sürüyor el salladık. Corta geçtik tanga ettiler. Bi el at kurtar bizi.
O da düşündü taşındı gel lan naci...
Olaylar böyle gelişmiş olabilir mi size göre?
Ben böyle bir coşku, böyle bir ralli, böyle de bir çöküş görmedim dolar bazlıda kabak gibi abey ünlülere cockblock yapmışız. Kendi borsamızı götürmeyin demişiz. Niye çünkü biz götürecez siz götürmen olmas.
Nasip inşallah olur..
İlk short dediklerinden bu yana bin defa stop oldular..
42 38 bacağı olsa olsa şimdi de dediğin yer olur..
Ama kalırsa tut ağam..
Birde toaso vadeli pasta önemli..
33 den bu fiyatlara pasta lazımM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri