Sayfa 325/1122 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

29 krizi geliyor na burda açıklıyorum[emoji39]

2. Necmettin Batirel yazilarini takip ediyor musunuz ? Hukumete yakin bir isim.

Mayısta enflasyonun beli kırılacak demiştim. Pazardan ilk sonuçlar geldi, sebze ve meyve fiyatlarında düşüş başladı. Patlıcan 9, kabak 7, salatalık 6, domates 8 liraya geriledi... Bu daha başlangıç, asıl bomba ay sonunda patlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek, fiyatlardaki yükselişin belini de aynı şekilde yine biz kıracağız†demişti. Kırılıyor. Hazine enflasyona endeksli tahvil çıkarıyor. Canavar can çekişiyor. Toprağı bol olsun!.

17 Mayis yazisindan alinti ; https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...el/627168.aspx

Asagida 10 Mayis yazisindan alinti ; https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...el/626856.aspx

Faiz, arttığında borçlanma maliyeti ve bunun getirdiği enflasyonist baskı da artar. O zaman merkez bankası faizi düşürerek doğru yaptı. Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi hiç hesapta yoktu. Hükûmet vatandaşının rahat etmesi için ücretleri arttırıyor. İlave istihdam sağlayanlara 6 ay prim desteği veriyor. KDV’yi aşağı çekiyor, vergi gelirlerinden feragat ediyor, yap-işlet-devret modeliyle hayal bile edilemeyecek milyarlarca dolarlık eserleri ülkemize kazandırıyor. Enflasyona zirve yaptırıp vatandaşını ezer, ayağına kurşun sıkar mı? IMF reçetesi, ülkeyi -kurtarmayı bırakın- yüksek faiz düşük kur politikası ile tarihin karanlığına gömer. Bizi onun yakasından Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 yıl önce 412 milyon dolarlık son alacağını ödeyerek kurtardı. Bir daha asla!.

3. .
    .

Hermes kuyruğu

her zamanki gibi sıradakierin hepsi yabancı

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Necmettin Batirel yazilarini takip ediyor musunuz ? Hukumete yakin bir isim.
    IMF reçetesi, ülkeyi -kurtarmayı bırakın- yüksek faiz düşük kur politikası ile tarihin karanlığına gömer. Bizi onun yakasından Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 yıl önce 412 milyon dolarlık son alacağını ödeyerek kurtardı. Bir daha asla!.
    peeeh,
    1 ayda 1milyar dolar kkm sevenler derneğine hibe edildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    .
    .

Hermes kuyruğu

her zamanki gibi sıradakierin hepsi yabancı

Geçen sene ayvalıkta balık adasında tuttugum kalamarları kilo 100,120 tl veriyordum bedava vermişim demekki,490 yazmışlar aynı boya,ahtapotun zaten yüzünü unuttum yıllardır görmüyorum adalarda bile.

Somon kg nasıl 475 anlamak zor.bi sene önce 50 idi.

7. Elindeki gayrımenkulleri satmak isteyenlere son fırsat.
    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konut fiyatlarının normalleşeceğini ve hammadde fiyatlarının düşeceğini belirtti.
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...n-konut-mesaji

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kapıcının kenara koyduğumuz kıdem tazminatını erimeye karşı nasıl koruyalım, kapıcı adına 0,99'dan kredi çekip kıdem tazminatına karşılık ev mi alsak ona acaba?
    Dedim ya 1 yıllık kkm yaptım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 325/1122 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •