Sayfa 326/990 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: Viop XLVII

https://mobile.twitter.com/ragipsoyl...46840358486017

14 mayısta söz sizde

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/ragipsoyl...46840358486017

14 mayısta söz sizde

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    6 silahşörler herhalde 13 mayısa kadar adayı açıklarlar. ohh be netleşti yani...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Çok il gezdim. En iyisi Ankara simidi. Çocukken, simit ve kuplerde buzlu su satmışlıgımda var.. Eskiden simit fırınları vardı. Sadece simit satardı.. Buralardan seyyar simit satıcıları gelir simitleri alır. Kendi bölgelerinde satarlardı. Taş fırınlarda yerli susam ve pekmezle yaparlardı. Unda yerli un.. Yıllar içinde her yerde simit yapılmaya baslandı. Odun atesi birakıldı. Elekırk veya gazlı fırınlarda pişmeye baslandı. Dondurulmuş. Fabrikasyon simitleri ocaga hazır atılmaya baslandı. Susam uzak dogudan geliyor. Un keza dusuk kaliteli....yinede simit güzel bir gıda..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    yalnız her simit fırını , her simit satan pastane uzak doğu dan gelen susamı serpmiyor. % 100 yerli susam , güzelcene pekmez kullanan müesseseler de var, hakkını don't eat.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Merkez bankası :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Seçimlere kadar açığa satış yasaklanması ya da başta bankalara temettü yerine borsadan alım yapın denmesi mümkün bence.

Bence piyasada 2 tip robot var, sürekli düşük risk ile biriken karı alan, bir de sondajlama usulü zayıf ellere yürüyen. İkinci robota sen kenarda dur ya da HILTI'yi yukarı doğru tut derler belki.

Ahmet Mergen robotun arkasında 5 milyar dolar var onunla baş edemezsiniz diyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bankalara yüksek faiz ile dışarıdan para bulun denmiş gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    o yukarıdaki metinde TL mevdüatın öncelikli özendirilmesi deniyor... mevduat nasıl özendirilir ? mudilere verilen faizleri düşürerek. zaten faizleri düşürünce enflasyon da düşeceği için katmerli ekmek kadayıfı... hella sis farları eşliğinde ışığa doğru çekiliyoruz...

Sayfa 326/990 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •