Sayfa 327/992 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    thomas cook dan bakın fiyatlara ets ile karşılaştırın..
    ben bir otel seçtim baktım.. ingilize uçak dahil 320.. bize uçak hariç 420.. var fark ama 3-4 kat değil..
    genel olarak en ucuz ingilizler en pahalı ruslar kalır..

2014-2018 arası yerliler için çok uygundu fiyatlar..
    rusyada ilginç bir uygulama var, merkezden uzak kuzey ve doğu bölgelerinde yaşayanlara her iki senede bir tatil giderlerini belgelemeleri koşuluyla toplam tatil giderlerinin % 70'ini karşılıyor devlet
    benim önerim size, internetten bulduğunuz otelin web sayfasından da kontrol edin, bazen 5 kal 4 öde vb kampanyaları olabiliyor. ayrıca, oteli arayın ve bulduğunuz fiyatı söyleyin ve o siteye/firmaya verecekleri komisyon % 10-25 aralığında olduğunu biraz indirim yaparlarsa parayı hemen havale edebileceğinizi söyleyin. biraz kafaları çalışıyorsa 5-10 arasında bir indirim ve rezervasyon sırasında alınacak para otele her zaman para kazandıracaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Istemem luks arac Q7 tecrubesinden sonra.
    Hele hele simdi hic istemem enayi yerine koyulup, soyulmak...
    Yurtdisinda hangi araci istersem kiralar ve zevkimi alirim.
    Bu memlekette de 50K evroluk aracdan daha pahalisini almam.
    Sinirim 50K evrodur.

Syg,
    30 k evroyu 50 k evro olarak güncellemişiz abi

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Elimiz hep kicimizda dolasmamiz lazim.
    Trafikte de kurmuslar.
    Antalya Beldibi 2 bolgesinde bir virajin hemen cikisina kirmizi isik koymuslar, farkina varinca cok gec oluyor, arkadan da bir midibus geliyordu, ben sert fren yapsam o yapamaz dedim ve gectim, o da gecti.
    100m ileride cevirdiler.
    Sirita sirita kirmizi isik ihlali dediler.
    235 TL ve 20 ceza puani girdi.
    2019 boyle basladi bakalim nasil devam edecek.
    Syg,
    Geçmiş olsun hayatımda iki kere trafik cezası yedim ben de birisi kayinvalide Samsun'da yatarken onu görmeye gittim Atakum'da 121 ile ceza yemişim 121 ile nasıl ceza yenir bilemiyorum, diğeri de sürekli girdiğim bir yola ters yön tabelası koymuşlar ve sizin dediğiniz gibi polisler bekliyormuş o yönde tesadüf ki aynı gunun akşamı birisine e devlet uygulamasını gosteriyordum bir de baktım o yoldan ceza düşmüş şak diye sinirlenip arabayı sattım nerdeyse 1 yıl olacak şimdi devlet karlı mi çıktı ben arabasiz öldüm mu hayır?

4. Tatil araba vesaire. Konumuza dönelim.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/mev...lemesi/1467045

Bunun aslı astarı nedir?

5.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Tatil araba vesaire. Konumuza dönelim.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/mev...lemesi/1467045

Bunun aslı astarı nedir?
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20190501-3.pdf

6. Teşekkürler. Bu durumda ziraat ve halkın ürünleri daha karlı olabilir mi bakmak lazım. 1 yıldan fazla çok uzun bir süre.

7.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Bu durumda ziraat ve halkın ürünleri daha karlı olabilir mi bakmak lazım. 1 yıldan fazla çok uzun bir süre.
    Enflasyon oranı gerçeği yansıtırsa, +2'de prim olunca iyi bir ürün.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bir...eksli-hesaplar

ENFLASYON KORUMALI VADELİ HESAP
    Enflasyona Karşı Koruyan Yıllık Ödemeli Hesap

Enflasyon Korumalı Vadeli Hesap, tasarruf sahiplerine faiz getirisi sağlamaktan ziyade, ileriye dönük enflasyon koruması sağlayan ve "TÜFE endeksi yıllık değişim oranı + risk primi oranı" ile anaparanın, enflasyona karşı değer kaybetmesine engel olan mevduat ürünüdür.
    Özellikleri

Hesabın vadesi 366-370 gün arası tercih edilebilir.
    Açılış tarihinde herhangi bir oran taahhüttü yoktur.
    Vade sonunda 12 Aylık TÜFE değişim oranı üzerine hesap açılış tarihinde geçerli olan risk primi eklenerek getiri sağlanacaktır.
    Gerçek kişi müşterilerimize sunulmaktadır.
    Talebiniz doğrultusunda risk primi olmadan da sunulabilmektedir.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Enflasyon oranı gerçeği yansıtırsa, +2'de prim olunca iyi bir ürün.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bir...eksli-hesaplar

ENFLASYON KORUMALI VADELİ HESAP
    Enflasyona Karşı Koruyan Yıllık Ödemeli Hesap

Enflasyon Korumalı Vadeli Hesap, tasarruf sahiplerine faiz getirisi sağlamaktan ziyade, ileriye dönük enflasyon koruması sağlayan ve "TÜFE endeksi yıllık değişim oranı + risk primi oranı" ile anaparanın, enflasyona karşı değer kaybetmesine engel olan mevduat ürünüdür.
    Özellikleri

Hesabın vadesi 366-370 gün arası tercih edilebilir.
    Açılış tarihinde herhangi bir oran taahhüttü yoktur.
    Vade sonunda 12 Aylık TÜFE değişim oranı üzerine hesap açılış tarihinde geçerli olan risk primi eklenerek getiri sağlanacaktır.
    Gerçek kişi müşterilerimize sunulmaktadır.
    Talebiniz doğrultusunda risk primi olmadan da sunulabilmektedir.
    Hesap açılışında faiz oranı belirlenmemektedir. Vade sonunda, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan en güncel TÜFE rakamları arasındaki 3 aylık değişim oranı hesaplanacak ve üzerine hesap açılışında belirtilen yıllık risk prim oranı eklenerek hesaba getiri olarak tahakkuk ettirilecektir.

Burası sıkıntılı gibi

Sayfa 327/992 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •