son ötv zamlarının devamı gelecek, buda demek oluyorki enflasyon hız kesmeden devam.
son ötv zamlarının devamı gelecek, buda demek oluyorki enflasyon hız kesmeden devam.
Kaçıranlar için;
Enflasyon Raporu - TCMB Başkanı Murat Çetinkaya 30 Nisan 2019
Tam rapor : https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...c4704a-mFJsyKS
Son düzenleme : Trade Shark; 01-05-2019 saat: 17:22.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Elimiz hep kicimizda dolasmamiz lazim.
Trafikte de kurmuslar.
Antalya Beldibi 2 bolgesinde bir virajin hemen cikisina kirmizi isik koymuslar, farkina varinca cok gec oluyor, arkadan da bir midibus geliyordu, ben sert fren yapsam o yapamaz dedim ve gectim, o da gecti.
100m ileride cevirdiler.
Sirita sirita kirmizi isik ihlali dediler.
235 TL ve 20 ceza puani girdi.
2019 boyle basladi bakalim nasil devam edecek.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Dunyada butce yaparken ceza tutarini butceye onceden ilave eden baska bir dovlet yoktur sanirim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Değerli forumdaşım, memurun 3600 ü derken, sanki memura hak etmediği bir şeyi veriyorlarmış gibi bir ifade olmuş. Elbette rastgele siyasi amaçlı sayıları fazla olan bazı kadrolara özel iyileştirme yapılması doğru değil. Ancak ; gerçekten yaptığı işle ( eğitim demiyorum ) aldığı maaşı orantısız olan çok memur grubu var.
Sonuçta memurlar aldığı maaşla, esnafı finanse ediyor. Ev alıyor, araba alıyor, mobilya alıyor vb. Bir nevi parasal döngü. Göçmenlere karşılıksız verilen paralar gibi değil yani. Kaldı ki, 3600 meselesi bu yıl geçmeyecektir. Ortalıkta konuşulan erken genel seçimler için havuç olarak tutulacaktır. Havuç hasatı sonbaharda başlar, Meclis zaten tatilde ...... saygılarımla...
Yer İmleri