Originally Posted by Webster 1.2 puretech demediniz mi Evet 130 beygir 260 nm tork
Originally Posted by mertkucukuncu Evet 130 beygir 260 nm tork 1.2 arabada otomatik olmaz Olmamali Olursa hissettirir... Enaz 1.6 olmali...
Originally Posted by Webster 1.2 arabada otomatik olmaz Olmamali Olursa hissettirir... Enaz 1.6 olmali... Seni en yakin opel veya peugeot bayisine test surusune davet ediyorum, eger hissedersen benden sana bir grandland
Originally Posted by Webster 1.2 arabada otomatik olmaz Olmamali Olursa hissettirir... Enaz 1.6 olmali... Dsg gibi aynı bir deneyin gayet güzel. Arkadaşta var epey beğendim
Yanlış gelmişim yine, mevduat cafe deye daldım, oto tamiciler kahvesi çıktı, pardon!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Yanlış gelmişim yine, mevduat cafe deye daldım, oto tamiciler kahvesi çıktı, pardon! Oradan 12-14 acik agizliyi uzatir misiniz ustat )) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by reha kaya Yanlış gelmişim yine, mevduat cafe deye daldım, oto tamiciler kahvesi çıktı, pardon! Çıkma parça lazımsa oda bulunur, arada bi gözatın.
Originally Posted by mertkucukuncu Seni en yakin opel veya peugeot bayisine test surusune davet ediyorum, eger hissedersen benden sana bir grandland Gerek yok ustad hanimda var ordan biliyorum...syg
Forum Rules
Yer İmleri