Sayfa 327/1000 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Adsm'de misiniz üstat?
    Yaşlılar ayrılırsa evet geçeriz

2.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    bizim sülalede babam 68 ananem 75 yaş tepe sınır..yasım 44.. 70 de ölsem 26 senem var..son 10 sene arabada kullanamam beyin sulanıyor refleksler gıdıyor..kaldı 16 senem..haklısın alayım bu arabayı..ne de olsa ayda 15k kazanıyoz
    aynen üstadım doğru karar çok hesap yapmaya gerek yok çoluk çocuk neden daha fazla bırakmamış der genelde. tabi bu çok açılın tavsiyesi değil ama en azından biraz daha konforunuzu arttırabilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bende suv modelleri arasinda en begendigim kadjar.Clio dan sonra nasipse ona gecicem.Tesekkurler cevabiniz icin.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben şehir içinde anlamıyorum bu araçları uzun yol sevdiğim için D segmenti araçlar hoşuma gidiyor diğerleri o konforu sunamıyor bana göre. tavsiyem de o yönde.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad bunu belirttim
    Ben arabayi ikinciele gore alirim
    Yoksa volvo alirim...ustune araba yoktur...
    Daha once mercedese biniyordum...arabadan anlamam illa en ideali alacagim anlamina gelmez. Yineliyorum ben satabilecegim arabayi alirim...bugun suv segmentinde en cok giden tiguan ve sportagedir. Kadjar da on numara arac ama tutulmuyor...
    syg
    ben bilmem

size saygı da yok başarı da

Niye kimse esprileri anlamıyor ya sendroma mı girdiniz hafta başı.

nedir sizin derdiniz nereye varmak istiyorsunuz

5. KKTC'ye düşen cisim, 'Suriye'ye ait S-200 füzesi' iddiası

Suriye ordu kaynakları, S 200 füzesinin kalıntısı olduğunu öne sürdüğü cismin, patladıktan sonra, yüksek derecede zehir yaydığı uyarısında bulundu. Syrian Military Capabilitys adıyla sosyal medya üzerinden yayın yapan Suriye ordu kaynakları, KKTC'nin Taşkent köyüne düşen cismin, Suriye'den İsrail savaş uçaklarına fırlattığı füzenin kalıntısı olduğunu öne sürdü.

https://www.haberturk.com/kktc-ye-du...ddiasi-2500138

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ben şehir içinde anlamıyorum bu araçları uzun yol sevdiğim için D segmenti araçlar hoşuma gidiyor diğerleri o konforu sunamıyor bana göre. tavsiyem de o yönde.
    Diğerleri dediğiniz hangi araçlar üstadım. Uzun yol için konfor odaklı araç lazım onlarda D segmentle başlar.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ben bilmem

size saygı da yok başarı da

Niye kimse esprileri anlamıyor ya sendroma mı girdiniz hafta başı.

nedir sizin derdiniz nereye varmak istiyorsunuz
    Ustad
    Simdi sene kac 2019
    20+19 kac eder 39
    39 dan 14 cikar ama neden 14 cikardik diye sorma kaldimi 25
    Ing bu hafta 25 e cikarir orani ve tek basina iktidar olur...

Türkiye'de Haziran'da İstanbul Perakende Fiyatlar %0,98 azaldı (Onceki %1,02), İstanbul Toptan Fiyatlar 2,09 azaldı (Onceki %2,17) oldu

Sayfa 327/1000 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •