ben i aksilik olmazsa 23 itibariyle pirelerle mücadeleye başlarım
bir halt olacağı yok.
Bügün geve bir kredi derecelendirme kuruluşunun Türkiye ile ilgili not açıklaması mı var.
Ons 1900 oldu yine, kafaya koymuş gidecek., 2000 üstü yakında gelir. Düşüşlerde hemen topluyor, silkeleme belirtisidir. Çeyrek bilmem kaç oldu diye msj lar gelir yakında. En sevdigim. Sabah gazetesinden bile gelse açıp okuyorum.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evetSP nin diye iliyorum
bir halt olacağı yok.
-Alabiliyorsa alsın...
-Toplum rahatsız...
Tey tey tey..
Şu haberi okuduktan sonra yaşadığımız olayları ti'ye alacak gücüm dahi kalmadı,muhalefet daha ne yapsın diyen arkadaşlar umarım Norveç de yaşıyordur,bugün ve son bir kaç gündür iktidar tarafından kullanılan saldırgan dil ve muhalefeti sindirme amaçlı davalar adamların her alanda istediklerini aldıklarını gösteriyor zaten,esas muhalefet bu adamlar süslü laflarla her alanda kontrolü ele geçirmeden önce aktif ve keskin olarak yapılmalıydı,öyle salı günleri meclis grubunda;kimsesizlerin kimsesi,sessizlerin sesi olacağız demekle yetinmeyip olunmalıydı...sonuç;halk oyuyla kaybettiklerini başka türlü geri almaya çalışan bir iktidar ve artık sadece seyretmek zorunda kalan bir muhalefet..
“DÖVİZ KURUNUN NEREYE GİDEĞİ BELLİ”
Türkiye gibi, hukuki altyapısı çökmüş, istikrarı kalmamış, ekonomik yapısı bozuk ülkelerde, döviz kurunun nereye gideceği bellidir.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...di-454251h.htm
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri