Sayfa 329/372 İlkİlk ... 229279319327328329330331339 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1. Doğrusu benim portföyümde %60 SAHOL var o yüzden arada buralara da bakıyorum. Bilançoya baktım Böyle yüksek enflasyonun olduğu bir ortamda Öz kaynakların neredeyse hiç artmamış olması da rahatsızlık verici bir durum gibi geldi bana. Yani bir nevi sermayeden yiyor, Yıl sonunda yeniden değerleme yaparlar da başka değerlere getirirlerse bilemem tabi.

Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Doğrusu benim portföyümde %60 SAHOL var o yüzden arada buralara da bakıyorum. Bilançoya baktım Böyle yüksek enflasyonun olduğu bir ortamda Öz kaynakların neredeyse hiç artmamış olması da rahatsızlık verici bir durum gibi geldi bana. Yani bir nevi sermayeden yiyor, Yıl sonunda yeniden değerleme yaparlar da başka değerlere getirirlerse bilemem tabi.
    Iki yıl temettü dağıtmayıp borç ödese belki bilanço çok daha güzel gelebilir.

Alman ortak her yıl kâr alıp gitme taraftarı mı acaba..?

3. Borçluluk biraz artmış olsa da genel görünüm bence olumlu. Net kâr ortalama beklentilerin baya üzerinde gelmiş (ortalama beklenti 692 milyon, gerçekleşen 1.2 milyar). Bunun en büyük sebebinin satışların da beklenti üzeri gelmesi olduğunu düşünüyorum (ortalama beklenti 20.3 milyar, gerçekleşen 24.3 milyar). Nakit akışını da hayli güçlendirmiş. Bu açılardan bakınca durum gayet iyi görünüyor. Olumsuz olan ise yükselen ve beklenti üstü gelen bu rakamlara rağmen marjların düşmesi. Örneğin çeyreklik bazda brüt kâr marjı %20.11'den %17.10'a gerilemiş.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

4. Bu düdük makarnası, enerji muhabbetlerinden dolayı, yürür diyordum ancak kağnı gibi yürüyor, gesanlar sağolsun, sepet candır, hayat kurtarır, bugün itibarı ile ortaklığım sonlandı. kalanlara bol bereketli bir kazanç dilerim, allah gönlünüze, gönlümüze göre versin.

saygılar, sevgiler, YTD

5. İyi günlerde harca ortak,
    borsa pişmanlıktır ve keşkeler ile doludur.
    Bende sepet taraftarıyım ama sasayı görünce sasa gibi tek bir hisse yakalayabilirsek ihya olurduk.
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bizimki yine cimrilik peşinde koştu gün boyu, çoğu hisse fizana çıktı bu tin tin tin
    Böyle bir günde endekisten daha az performans sergilemek için çok çaba sarfetmiş olmalı bizim tahtacı
    Hamdım Piştim Yandım

7. Senin gibi tahtacıyı eşekler kovalasın emi, halen tin tin
    Millet suyun üstünde ikinci katı çıkıyor biz daha suyun içinden çıkamadık
    Hamdım Piştim Yandım

8. Nasıl bir tahtacıya denk geldik ya arkadaş bir haftadır 22 dövülür mü,bunla uğraşana kadar bizans kalesini kuşatmaya gitsek çoktan kale surlarını kırdıydık şindiye kadar.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 329/372 İlkİlk ... 229279319327328329330331339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •