Aylık Geliri 350 Dolar Seviyesine Gerileyen Genç Bankacı, Kendi Kendine Çince Konuşmaya Başladı...
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=381736
Aylık Geliri 350 Dolar Seviyesine Gerileyen Genç Bankacı, Kendi Kendine Çince Konuşmaya Başladı...
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=381736
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Son 3 yılda açıklanan enflasyon oranı, işsiz sayısı, merkez bankası dolar rezervleri, İdlib'teki şehit sayısı, koronavirüs vaka ve ölü sayısı gibi rakamlar arasında tek doğru sayının IBAN numarası olduğu ortaya çıktı...zaytung'dan..
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Velevki bizimkilerden birisine o bütçeyi verdik , ne olur ? Rektör, laboratuvar kurup al hocam çalış mı der yoksa makam aracı olarak helikopter mi alır? Kişiye özel bilimsel araştırma konularının altyapısı mi hazırlanır yoksa kişiye özel başka şeyler mi ?
Üniversite sayıları azaltılmalı, okuyan daha az olmalı. İş yaramaz bir diploma peşinde ömür çürüteceklerine, kazanamayıp hayatlarını kazanacakları bir iş öğrensinler.
Liseler de azaltılsın zorunlu olmasın.
Okuma yazma bilmeden liseye gidenlerle , matematik yapmadan mühendislik kazananlarla bu iş olmaz .
Her şey şekilden ibaret. İçerik, kalite sıfır.
Yeni bir üniversite modeli gerek;
Artık milyonlarca öğrenciyi 45 m2 sınıfa oturtup haftada 40 saat susun oturun, konuşmayın diyerek beynini s...k bir yere varmak mümkün değil.
Bilgi kaynağı artık demode olmuş okullarda değil..
Zorunlu eğitimi 12 yıldan 8 e geri çekilmeli...
Üniversite eğitiminde, nicelikler bi kenara bırakılıp, direk konulara ve projeye odaklanılmalı..
mesela, atom fiziği laboratuvar kurulp, madde ve atom araştırması,
Füze geliştirme laboratuarı,
Yarı iletken , batarya geliştirme..
Hidrojen ve eletrikli araç geliştirme..
Teknolojik ürün geliştirme ce üretim odaklı..eğitim..
Laf salatası üreten eğitim sistemi out..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ordan burdan aşırmayla akademisyenlerle nasıl olacak.
bugünün sorusuydu.
çocuklar yetişkin oluyor.
ya yetişkinler ne oluyor.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri