Sayfa 329/1122 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Serbest piyasada istediğiniz fiyatı verirsiniz.ama bulmak isteseler sizi bulurlar.
    Bizi. Bunlar fisledilermi.dedikleri tarihte sari sitede.benim satılık ilanım vardi.emlakcıdan değil sahibinden ad soyad.ve telefonum var %7 enflasyon oranında yükselmiştim bu fahişe girmez herhalde
    5 tane internet sitesi yazıyor 5 tane inter net sitesinde toplam satılık ilanları
    800bin gıbı65 bini kaydetmısler.

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kişisel verilerin korunması kanunu var.aslinda kimse sizin verinizi veremez.
    Ama artık hukuk yok.hersey olabilir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Az önce beyaz haberde izledim. Enginar soyuculuğu diye bi iş varmış aylık gelir yaklaşık 30.000 tl. Her soyduğun Enginara 70 kuruş veriyorlarmış. Yaklaşık 200 kişiymişler. Ev fiyatlarını yükseltenlerden 200 ünü ben tespit ettim.
    Hem enginar soyup hem de ev alış satışı yapmıyorsanız endişeye mahal yok
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hiic bi sey olmaz.
    Benim ilani emlakci verdi.
    Ilandan emlagin yerini nasil bulacaklar?
    Bunun icin ekip, is gucu, mesai lazim.
    Syg,
    Bulurlar elbette sn dudu.Emlakçı genelde konum koyuyor zaten.Ordan sizin emlağı bulmaları beş dakika.Ekip işi de çok kolay.Herkese ceza yazmazlar ki random seçip yakaladıklarını oyarlar.Misal amerikada sarhoş olarak araba sürsen polis her zaman sizi yakalayacak diye bir kural mı var,ama genelde alkollü araba kullanımından çok korkarlar,neden korkarlar yanlışlıkla yakalanırlarsa bedelinin çok ağır olduğunu bilirler de ondan korkarlar.Bu emlak işinde de sağda solda bu şekilde üç beş örnek olsun o tapuda farklı beyan olayı biter.Zamanında millet evlerden aldıkları kirayı da pek beyan etmezdi ,zaten kiralar bankadan yatmazdı,bakın o iş baya baya bitti.Önemli olan devlet istesin,gerisi kolay.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    https://www.dunya.com/kose-yazisi/si...-olacak/658233

Gusel ve onemli bir yazi...

Geri donulmez noktayi coktan gectik..

Crash otobanda...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bulurlar elbette sn dudu.Emlakçı genelde konum koyuyor zaten.Ordan sizin emlağı bulmaları beş dakika.Ekip işi de çok kolay.Herkese ceza yazmazlar ki random seçip yakaladıklarını oyarlar.Misal amerikada sarhoş olarak araba sürsen polis her zaman sizi yakalayacak diye bir kural mı var,ama genelde alkollü araba kullanımından çok korkarlar,neden korkarlar yanlışlıkla yakalanırlarsa bedelinin çok ağır olduğunu bilirler de ondan korkarlar.Bu emlak işinde de sağda solda bu şekilde üç beş örnek olsun o tapuda farklı beyan olayı biter.Zamanında millet evlerden aldıkları kirayı da pek beyan etmezdi ,zaten kiralar bankadan yatmazdı,bakın o iş baya baya bitti.Önemli olan devlet istesin,gerisi kolay.
    Tabii ki bulmak isterlerse bulurlar da neye gore ne cezasi kesecek?

Fiyat o noktada olustu...

Ama gider 2 Mio'na sattigin evi 1 Mio gosterirsen o zaman yapacagi belli...

Aradaki farkin alim satim harcini, bunun 1 misli cezasini ve tabii gecikme faizini ister, hem de 5. yil dolmaya yakin ister ki tefeci gibi zamandan da kazansin..
    Ha bir de ne yapar??
    Evin alis satis arasindaki kardan 5 yil icinde satildi ise gelir vergisi de ister..
    Ama miras kalan evin alis degeri olmadigindan bunu da isteyemez..

Syg,

7. Piyasada bir sürü çakal emlakçı var.(olmayan sayısı çok az)

Evin fotolarını bir şekilde ele geçiriyorlar ,veya evin dışını fotoluyorlar , ve yem olsun diye, olmayan evi satılığa koyuyorlar.

Fiyatı emlakçı koymuş !!!

Ev sahibinin haberi yok...

....
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Piyasada bir sürü çakal emlakçı var.(olmayan sayısı çok az)

Evin fotolarını bir şekilde ele geçiriyorlar ,veya evin dışını fotoluyorlar , ve yem olsun diye, olmayan evi satılığa koyuyorlar.

Fiyatı emlakçı koymuş !!!

Ev sahibinin haberi yok...

....
    Yani aynen dediginiz gibi bos isler bunlar...

Saptamis da yakalamis da ceza verecekmis de, neye gore verecek cezayi, benim malima ortak misin kaca satacagima karar vereceksin???

Benim evimin resimlerini bir emlakci almis aynen dediginiz gibi bir siteye koymus, fiyat bile belirlemis, bir arkadas tesadufen gorup tanimis, bana haber verdi aradim ve soyleyince aninda kaldirdi..

Syg,

Syg,

Sayfa 329/1122 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •