Sayfa 329/881 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 7047 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    eşleşme görebilen varmıııı
    1,77 şu an

2. Artık Amerikada da şirketim yok demezsiniz

3. Bu arada berkosan da biraz sıkıntı var adamlar ne zaman güzel birşey açıklasa borsada bir sıkıntıda oluyor. Yatar yatar tam çıkmaya başlar bahçeli seçim der.. Sonra tekrardan yatar yatar yine çıkacakken trump bir şey der...

4. tabela yazmış şirket kurdum diye..sen kurmayı bırak eldekileri karlı hale çevir..bu şirketleri kimler halka arzettiyse..borsadaki şirketlerin yarısı ya bu şirket gibi yada daha kötüsü..aslında şirket halka arz edildi diyelim ve parayı verdin şirkete ortak oldun.şirket senden aldığı parayı başladı çalıştırmaya her yıl nemasını vermesi gerekirken...şirketler başlıyor soyguna beddeli adı altında. beddeli yatırırsın 1000 tl hisse başı sonra hisse düşer 50 kuruşa..soygun başka bişey değil..borsadaki hisse sayılarını acilen indirmeleri gerekir. bu şirketleri borsadan atmaları gerekir..bu soyguna kim dur diyecek. soygunun içinde olmayan elbet birileri çıkacaktır..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by cemba38 Yazıyı Oku
    Bu arada berkosan da biraz sıkıntı var adamlar ne zaman güzel birşey açıklasa borsada bir sıkıntıda oluyor. Yatar yatar tam çıkmaya başlar bahçeli seçim der.. Sonra tekrardan yatar yatar yine çıkacakken trump bir şey der...
    Cıkacak kağıt borsa kötü olsada cıkar. Son 3 ayda birsürü kağıt uctu gitti. Bunda asıl sıkıntı hisseyi alan hemen satmayı düşünüyor. 2 ğün elinde tutan yok al sat. Demekki güven yok yurtdışı 3 fabrikası olacak ama hisseye sahip cıkan yok sıkıntı burada

6.  Alıntı Originally Posted by Mavi20 Yazıyı Oku
    Cıkacak kağıt borsa kötü olsada cıkar. Son 3 ayda birsürü kağıt uctu gitti. Bunda asıl sıkıntı hisseyi alan hemen satmayı düşünüyor. 2 ğün elinde tutan yok al sat. Demekki güven yok yurtdışı 3 fabrikası olacak ama hisseye sahip cıkan yok sıkıntı burada
    Görüşlerinize katılıyorum ancak ayrıldığım bir nokta var, bence burda güven probleminden ziyade kısa zamanda nasılsa daha düşükten yerine koyabilirim düşüncesi var ki haksız da sayılmaz. 1.5’ten 1.7’ye yaptığı hareketi tekrarlamadığı sürece de daha çok geziniriz buralarda.

7. Borsaya rağmen güzel kapanış yaptı......

8. abd de sirket haberine bi kac tavan yakisirdi ama problem degil biraz mal aldim.
    Gelecegi ve beklentisi olan firma 3-5 baglanti haberi patlatir sonra kendi patlar gider

Sayfa 329/881 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •