Sayfa 33/1122 İlkİlk ... 23313233343543831335331033 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum 10 Şubat ta ağır bir ameliyat geçirdim aort anevrizması ameliyatı açık olarak yaptılar. Sizleri elimden geldiğince okumaya çalıştım. Sayın dudu şimdi yaş olarak aynıyız galiba emekli olmama rağmen üniversitede İzmir'de profa açıktan iyi bir para verdim güya özel odadaydim fakat oda da televizyon çalışmıyor eşim refakatçi olarak kaldı ne çarşaf ne de yastık vermediler ayrıca ameliyata girerken bütün ilaçları bana aldirdilar. Hastaneden çıkarken özel oda diye günlük 100tl para aldılar. Yani sözün kısası paran yoksa öl geber diyorlar. Ameliyat için sıra alamadık birde torpil bulup paralar ödedik. Tam bir rezalet
    Özlemişim burda yazmayı. Herkese saygılar.
    Geçmiş olsun.!!
    Abi.!!
    Saygılar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. abd 10y: %2,375
    abd 2y : % 2,4361

2 yıllık 10 yıllığı geçti

3. Almanya , emekliler , enflasyon.

"Eskiden ne istesem alırdım. Şu anda daha dikkatliyim. Daha az para kalıyor" "Az bir emekli maaşım var. Artık her şeye dikkat etmem gerekiyor" Almanlar tedarik sıkıntısından dolayı temel ihtiyaç ürünlerine hücum ediyor, ancak bu en fazla dar gelirlileri etkiliyor

https://twitter.com/dw_turkce/status...tnQcQ5qGiK2NDg

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Almanya , emekliler , enflasyon.

"Eskiden ne istesem alırdım. Şu anda daha dikkatliyim. Daha az para kalıyor" "Az bir emekli maaşım var. Artık her şeye dikkat etmem gerekiyor" Almanlar tedarik sıkıntısından dolayı temel ihtiyaç ürünlerine hücum ediyor, ancak bu en fazla dar gelirlileri etkiliyor

https://twitter.com/dw_turkce/status...tnQcQ5qGiK2NDg
    bizde turizm ne olur diye sorası geliyor insanın alman emeklisi de bizim foruma takılanlar gibi olmuş

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dun orta sinif bir ozel hastaneye gittik..

Uzman dr muayanesi 185 TL

Cift tarafli omuz MR yi pazarlikla ve fatura almadan 1300 TL (Yoksa 1860 TL ) ye cektiler..

Onceki hafta EMG cekimi ozel muayenehanede nakit 1000 TL, fatura alinirsa 1080 TL..

Ogleden sonra hidroforcu geldi, hava basti gitti pazarlikla 300 TL den 200 TL ye indi, o da rica minnet... Fatura filan yok..

Dr muayene ucreti hidrofor bakimindan daha dusuk.. Onun da normali 300 TL imis..

Dedim ki gusel fiskirtmislar..

Dr da MR dan kendi komisyonunu almistir mutlaka, yoksa 185 TL ye uzman dr muayene ucreti dusuk..

Syg,

geçmiş olsun Dudu acil şifalar.

iyi de hani sağlık da çağ atlamıştık.
    Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 01-04-2022 saat: 21:28.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. Geçmiş olsun abi.

Ulke 80-90 lara dondu , fark ise o yillarda her kes halinden daha memnundu , ayrica dr lara.saldirmiyordu ?

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yüksek enflasyonu durdurmak için resesyon şart.

Bu ya hiperenflasyon ile olur ya da enflasyon oranında faiz vererek olur ama en sonunda olur.

ABD'de de panik başladı. 2 yıl vadeli bonoların verimi 10 yıllıkları geçmiş. En kuvvetli resesyon sinyali budur deniyor.

Dün başlarda fena değildi sonradan bu haberler ve Putin'in gaz/ruble haberinden sonra piyasalar komple kızardı.

ytd

Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    abd 10y: %2,375
    abd 2y : % 2,4361

2 yıllık 10 yıllığı geçti
    Resesyon ile sudden stop benzer seyler diyebilir miyiz ?

Resesyon olursa herkes enflasyona ezilecek mi ?

Sirketler, fabrikalar calismayinca , insanlarim alim gucu dusunce borsalar domino etkisi gibi yikilir mi ?

Resesyon donemlerinde enflasyonu dusuk rezerv paralarda durmak rasyonel tek secenek mi ?

Sayfa 33/1122 İlkİlk ... 23313233343543831335331033 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •