Originally Posted by
creed345
Senden memnunuz sen de kal devam edelim. Ne zamanlar kalabilirsin ? Seklinde sorular yoneltti. Ben de isim bitiyor cikiyorum. Ayrica mesai isim bitmiyor olsa bile mesai saatim bitiyor. Hafta sonu gelemem, hafta ici en kotu 1 gun nisanlimla bulusuyor 2 gun spora gidiyorum. 1 gun de illa ki isim cikar. Maksimum haftada 1 gun 1-2 saat kalabilirim dedim. Ama elzem bir durum olur yetistirilmesi gereken beklenmedik bir is olursa kalabilecegimi de belirttim. Sonuc cikarildim.

. Yorumumun basinda da dedim ya kimi elestirsek yeridir diye. Ben de genelde kendini bu kadar ucuza satan aksamlari is yapiyor numarasiyla yilda yuzde 7 degil de yuzde 9 zam hak etmeye calisan isguzar meslektaslarimi elestiriyorum. Henuz 29 yasindayim ama 40 hedefini bile nasil gecirecegimi kara kara dusunuyorum. 5-6 yila finansal gucumu elde etsem o 40 i bile beklemeyi dusunmuyorum acikcasi. Sevdigim, sevecegim isleri yapmak istiyorum.
SM-A310F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle direniş gösterdiğiniz için tebrik ederim. Zincir yoksa serbest kalmak lazım (yüklü kredi vb.gider)
Her sektörde kamu/özel farketmez gereksiz mesailer çoktur. Örneğin banka ve finans kurumları yılda en az 270 saat ve üzeri fazla mesai yapar.
Bunun önüne geçmek ancak finansal özgürlükle alakalıdır.
Yaşam mottomuz "keyifli,sağlıklı ve huzurlu şekilde bir yaşam olmalı"
Çalışmak için yaşamak olmasın!
syg.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer İmleri