Sayfa 330/1078 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by mehmet emin Yazıyı Oku
    eline koluna sağlık iyi tatiller T/A abi. Küçük yatırımcıların koruyucu meleği gibisin valla
    Sağolun, eksik olmayın... 😃

Faydalanıyorsanız ne mutlu bana. Emekler yerini bulsun bana yeterlidir...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Günlük, Haftalık ve Aylık ve Tüm Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

3. Eline emeğine sağlık sn T/A. İyi hafta sonları.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by avcı Yazıyı Oku
    Eline emeğine sağlık sn T/A. İyi hafta sonları.
    Teşekkürler... İyi Pazarlar...

Site ile ilgili birçok detay düzenleme ve iyileştirme yapmaya devam ediyorum...

Siz kullanırken farketmeseniz de arka planda siteye verileri yüklerken de başka başka programlar kullanıyorum. Meselâ:

- BIST 'den Günlük Bülteni otomatik olarak çekip oradan "Açığa Satış" verilesini alp bunu AmiBroker 'a yüklüyorum. Bunun için de DELPHI ile yazdığım bir programım var.

- Bu program da her geçen gün kusursuz hâle geliyor. Daha önceleri her hisse ekleyip çıkarttığımızda programın kodlarına değişiklik yapmak zorunda kalıyordum. Dün QNBFB için uğraşırken daha sonra da buna benzer sorunlar olacağını bildiğim için (daha önce de olmuştu!) 2 gündür bu soruna kesin çözüm getirdim. Artık istediğişm değişikliği kodlara girmeden doğrudan parogram üzerinde yapabileceğim.

- Ayrıca şu ana kadar beklediğim ama hâlen uyarısını alamadığım "Açığa Satış" veri ve grafiklerinde XU100, EURUSD gibi BIST bülteninde olmayan kodlar için ara sıra AmiBroker kafasına göre değer yazıyordu. Oysa tüm bu değerlerin "0" sıfır olması gerekir. Çünkü böyle bir bilgi yok!!! Sadece belki endeks verileri için ilgili hisselerin verisi toplanıp konulabilir ama bu da bana anlamsız geliyor. Şimdi bu sorunu da kökten çözdüm ve artık böyle bir hata olamayacak diye umuyorum...

- En çok hisse adı değişince sorun oluyordu. Çünkü burada "Açığa Satış" verileri sadece yeni isim için geçerli oluyor eski isimdeki veriler daha önce olmadığı için eski bültenlerde olmadığından benim hem eski isimli hem de yeni isimli hallerini birleştirmem gerekiyor. Bunu da otomatik hâle getirdim.

- Grafiklerdeki renkleri de yeniden düzenledim. Nasıl ki ilk AL sinyali Parlak Yeşil ve geri kalan tüm TUT sinyalleri yeşil ise; bundan böyle ilk SAT sinyali de parlak kırmızı olmadığı için bunun yerine Turuncu olacak ve geri kalan tüm ALMA sinyalleri Kırmızı olacaktır. Bu değişikliğe dikkat etmenizi tavsiye ederim. Önce tam tersi idi ve hata olarak gördüğüm için düzelttim...

Aklıma gelen düzenlemer bular. Varsa sizin gözünüze takılan bildirmeniz yeterlidir... Ben gördükçe ve çözümünü buldukça sorunları teker teker hallediyorum.

İnşaAllah birazdan yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başlayacağım. Bitince hoş olacak. İnşaAllah halledebilirim...

azim, gayret ve çalışma şevkinize hayranız sayın T/A, takdir etmemek elde değil.

teşekkürler tüm değerli emek ve katkılarınız için.

Allah her daim yüzünüzü güldürsün, hiç sıkıntınız olmasın.

7. Sayın T/A kolay gelsin.Yabancı oranlarında bir yanlışlık olabilirmi?Son iki günün yabancı oranlarında,genelde bütün hisselerde bana anlamsız gelen farklar var.Sayfayı birkaç gez yeniledim ama durum değişmedi.Karşılıksız emekleriniz için Allah razı olsun.

Alıntı Originally Posted by kocbey Yazıyı Oku
    Sayın T/A kolay gelsin.Yabancı oranlarında bir yanlışlık olabilirmi?Son iki günün yabancı oranlarında,genelde bütün hisselerde bana anlamsız gelen farklar var.Sayfayı birkaç gez yeniledim ama durum değişmedi.Karşılıksız emekleriniz için Allah razı olsun.
    Sorun bende değil...

İş Yatırım
    verileri hatalı veriyor. En son veri doğru olabilir ama bir önceki kesin hatalı...

Sayfa 330/1078 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •