Sayfa 331/712 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Dedikleriniz de haklılık payı var ama şu hisseleri daha yukarıdan çok daha kolay satarlar. Aynı zamanda derinlik meselesini de halletmiş olurlar. Fiyatı çeksinler 2,50 üzerine bakın o kalan 13 milyonu çağır çağır satarlar. Ha bu beceriye sahip değilseler çağırsınlar Galip Ağa yı [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] o 3 günde okutur 13 milyonu
    Bir bakmışsınız fiyat olmuş 3,50 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] yalan mı?

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    Emin ol tek derdi elindeki malı satmak olsaydı üçe bile çıkartırdı ve sen bu düşüncelerinde haklı olurdun ama bana göre bu yukardad bahsettiğm gibi bir durum bir taşla birkaç kuş,hem elinden mal çıkacak hem fiyat yükselmeyecek hemde hisseye derinlik kazandıracak, yani bu çıkan hissrleri toplayanla ilgili adam hissrnin yukarı gitmesini istemiyor ve şu fiyat aralıklarında kalsın ben toplayayım sonra haber gelsin demişse yapacak bişey yok parayı veren düdüğü çalacak[emoji846]sonrada bu fiyatlar üzerinden çağrı rakamı belirlenir verirsin vermezsin sana kalmış ama prosödür böyle işliyor
    Tabi bunlar sadece olası satış olması durumu düşünülerek yspılmış bir varsayım, kesin doğru yada haber değil !

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. Bu arada benim dikkatimi çeken marbaşın satışdan ziyade alış yaptı emirlerdeki büyüklüktü.bi kaç aydır ilk defa böyle rakamlar gördüm yekpare olarak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bakış açılarınız ve yorumlarınızın içten geldiğini düşünüyorum.hiçbirşeyi kaçırmıyorsunuz gibi.

Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by Mavi_38 Yazıyı Oku
    Bu arada benim dikkatimi çeken marbaşın satışdan ziyade alış yaptı emirlerdeki büyüklüktü.bi kaç aydır ilk defa böyle rakamlar gördüm yekpare olarak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    marbaş nette alıyor gözüküyor. gün içi satış kademelerine yüklü girilen emirler başta marbaşın ve sonra ünlünün. marbaşın satıştaki malları alınsa bile arkadan gelen ünlünün yığılmış malları fiyatın önünü kesiyor ve satışlar marbaşın alıştaki emirlerine yapılıyor. Sonuç olarak marbaş sürekli yandığa daha düşük maliyette mal atıyor. ünlü ise fiyat dengesi aşağı doğru fazla kaydığında devreye girip alım yapıyor. Bu ana kadar olan bu. Ayın 25 inde marbaş yaklaşık 540 k satmış gözüküyordu ama bugünkü takas bilgileri bunu teyit etmiyor. Yani hokus pokus işler [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] (yanılıyor olabilirim)

5.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Emin ol tek derdi elindeki malı satmak olsaydı üçe bile çıkartırdı ve sen bu düşüncelerinde haklı olurdun ama bana göre bu yukardad bahsettiğm gibi bir durum bir taşla birkaç kuş,hem elinden mal çıkacak hem fiyat yükselmeyecek hemde hisseye derinlik kazandıracak, yani bu çıkan hissrleri toplayanla ilgili adam hissrnin yukarı gitmesini istemiyor ve şu fiyat aralıklarında kalsın ben toplayayım sonra haber gelsin demişse yapacak bişey yok parayı veren düdüğü çalacak[emoji846]sonrada bu fiyatlar üzerinden çağrı rakamı belirlenir verirsin vermezsin sana kalmış ama prosödür böyle işliyor
    Tabi bunlar sadece olası satış olması durumu düşünülerek yspılmış bir varsayım, kesin doğru yada haber değil !

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Olası satış ihtimalini dayandırdığımız haber bu olmalı yanılmıyorsam.

Bu habere göre net isimler var. Anladığım kadarıyla ümidimiz satış süreci çalışmaları yapan gozde bizi de es geçmez umudu.

Er yada geç tabiki MAKTK içinde bir satış süreci başlayacak. Önemli olan bu sürecin ne zaman başlayacağı ile ilgili yapılacak duyurunun ne zaman geleceği. Temel veriler dediğiniz gibi güzel geliyor. Emin olun MAKTK a talip çıkarsa patron çok fazla düşünmez, verir geçer!

6.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Olası satış ihtimalini dayandırdığımız haber bu olmalı yanılmıyorsam.

Bu habere göre net isimler var. Anladığım kadarıyla ümidimiz satış süreci çalışmaları yapan gozde bizi de es geçmez umudu.

Er yada geç tabiki MAKTK içinde bir satış süreci başlayacak. Önemli olan bu sürecin ne zaman başlayacağı ile ilgili yapılacak duyurunun ne zaman geleceği. Temel veriler dediğiniz gibi güzel geliyor. Emin olun MAKTK a talip çıkarsa patron çok fazla düşünmez, verir geçer!

"varlıklarımızın her birine yönelik olarak çalışmalar ve alternatif opsiyonlar her zaman değerlendirilmekte olup"

Önemli bir bakış açısı [emoji6]

7.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

"varlıklarımızın her birine yönelik olarak çalışmalar ve alternatif opsiyonlar her zaman değerlendirilmekte olup"

Önemli bir bakış açısı [emoji6]

Adamlar çalışıyor. Bize sabretmek düşüyor demek ki!

8.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

Şok market ve Türkiye Finanstan sonra yatırım portföyünde Aslan payını alan şirket MAKTK. Yalan ise ben onların yalancısıyım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Patron meyvenin olgunlaşması için sabrediyorsa, bende sabredeceğim [emoji6]

Sayfa 331/712 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •