Sayfa 331/1009 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Uzun bağlayın bu faizlere çok güvenmeyin faizin düşmanı çoktur bağlarken üçe beşe bakılmaz derken yılların tecrübesine göre yazıyoruz.. Stopajında bu ay sın olacağını düşünüyorum. ..hazır kılçıksız yıllıklar varken sıfır stopajlı ve enflasyona endeksli olanlardan bağlamaya bakın. Faiz kararından hemen sonra 100 gram 407 den gram altın almıştım keşke daha çok alsaydım.. Bizim yoldaşlar sanıyorki faizler hep yürüyüp gidecek...yok öyle bir saltanat dünyası. Lale devri bile sonu hüsran olmuştur. Deli naci'de bizdeki tarihteki deli ibrahime benziyordu ama sonu kötü bitti...her zaman uyarıyorum hazır uçan kaçan birşey yokken vadeli faizinizi iyi bulduğunuz yerden seneyi kapatın....

Chucky............. ......yeşil parkalı bebek
    Yeni başkan faizi hemen indiremez, mayıs ayını bekler ama Stopaj indirimini de uzatmaz. Geçen ay da Tüik başkanı değişmişti demek ki mayıs ya da sonrasında düşük enflasyon oranları açıklanabilir. Bu da faiz lerin olması gerekenden daha hızlı tırpan lanacağını gösterir. TL nin bir kısmını uzun bağlamak diğer kısmı ile dolarda fırsat kollamak mantıklı.

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

İstanbul sözleşmesini ne kafayla iptal ettiler amaç ne

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    İstanbul sözleşmesini ne kafayla iptal ettiler amaç ne
    Cemaat ve tarikatci baskisi ile muhtemelen...

Secim oncesi sirin gorunmek istiyollar..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. https://twitter.com/AnlikDoviz/statu...512168960?s=19
    Rüya gibi bir 4 ay yaşattın gerçek anlamda merkez bankası başkanı nasıl olur gösterdin seni çok özleyeceğiz

5. tether mi alsak, kripto?

Kripto işi de ciftlik bank gibi bence.genclerin kafasi calismiyor.yok sınırliymiş.bin cesit yaratirsin.

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kripto işi de ciftlik bank gibi bence.genclerin kafasi calismiyor.yok sınırliymiş.bin cesit yaratirsin.
    Toplam portföyün %1'inden fazlası riske edilmez bunlarda. O da sırf ya tutarsa hesabına.

Geçen Amerikalılara kripto yatırımını ilke defa sağlayan banka Morgan Stanley bile portföyde maksimum 2.5% kripto bulunmasına izin veriyor.

Öyle ahım şahım bir halt olsaydı herkes 100% girerdi.

And even for those accredited U.S. investors with brokerage accounts and enough assets to qualify, Morgan Stanley is limiting bitcoin investments to as much as 2.5% of their total net worth, said the people.
    https://www.cnbc.com/2021/03/17/bitc...oin-funds.html

Sayfa 331/1009 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •