Originally Posted by
ufo361
Uzun bağlayın bu faizlere çok güvenmeyin faizin düşmanı çoktur bağlarken üçe beşe bakılmaz derken yılların tecrübesine göre yazıyoruz.. Stopajında bu ay sın olacağını düşünüyorum. ..hazır kılçıksız yıllıklar varken sıfır stopajlı ve enflasyona endeksli olanlardan bağlamaya bakın. Faiz kararından hemen sonra 100 gram 407 den gram altın almıştım keşke daha çok alsaydım.. Bizim yoldaşlar sanıyorki faizler hep yürüyüp gidecek...yok öyle bir saltanat dünyası. Lale devri bile sonu hüsran olmuştur. Deli naci'de bizdeki tarihteki deli ibrahime benziyordu ama sonu kötü bitti...her zaman uyarıyorum hazır uçan kaçan birşey yokken vadeli faizinizi iyi bulduğunuz yerden seneyi kapatın....
Chucky............. ......yeşil parkalı bebek
Yeni başkan faizi hemen indiremez, mayıs ayını bekler ama Stopaj indirimini de uzatmaz. Geçen ay da Tüik başkanı değişmişti demek ki mayıs ya da sonrasında düşük enflasyon oranları açıklanabilir. Bu da faiz lerin olması gerekenden daha hızlı tırpan lanacağını gösterir. TL nin bir kısmını uzun bağlamak diğer kısmı ile dolarda fırsat kollamak mantıklı.
Ytd.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri