Sayfa 332/1000 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Süt ürünleri zammını atladınız.
    Yarasın diyorum.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    8 Gaymeden 12 gaymeye kadar kiraz vardi, BAG-GUR emeklisinin şeyi tutulmaz deye, adamlık ettik!

Erik okka fiyatı 10 kaattı yahu, siz Antalyadamisiniz!
    Marmarayla pendik gidersen ucuz

Gebzeye gidersen Marmaray son durak daha da ucuz anadolu yakası ile avrupa yakası fark var bayağı genelde .

bostancıdan pendikte yakın sayılır zaten fazla sürmüyor trenle

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Karpuzu diyelim aldın bir şekilde. Eve geldin kelek çıktı. Bir dünya zarar.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Karpuzun tamamını ver desek, babalara geldik...

Karpuz yahu bu!
    Yarım karpuzu ilk defa duydum ya . Memleketin çivisi çıkmış. Çocukken tarlasında gider karpuzu kırar özünü yer gerisini atardık. Bunu ilerde anlattığımda hiçbir torun inanmayacak .

Önceden tarım ülkesiydik bugün vergi üretiyoruz anca. Sövecem ya biri durdursun beni.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Marmarayla pendik gidersen ucuz

Gebzeye gidersen Marmaray son durak daha da ucuz anadolu yakası ile avrupa yakası fark var bayağı genelde .

bostancıdan pendikte yakın sayılır zaten fazla sürmüyor trenle
    1 kayme alıcak,dokanmaz ona,artık bosdur bozdur bitiremez
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Candlesticklere güvensem seçim öncesi çok sert sat sinyali vardı. Hisselerde tuzak vs çok olıyor da, para birimlerinin trade aşamasında böyle şeyler olmamalı diyorum. Kamu bankalarının bu kadar kuvvetli satışının karşısında gerçek veya tüzel Türkler duramaz. Hangi şirkette o kadar boşta Tl olacak ki pozisyon kapatmaya çalışsın. Geçen yıl yüksekten maliyetlenenler de, ne satıyor, ne de kuvvetli alıyor. Sadece özel bankaların dış borç ödemeleri var. Onlar da niye az daha bekleyip, trend kırılınca almaz ki. Karşıda alıcı kim, bilen var mı

6. Marmarayın lafı geçince söylemeden edemeyeceğim, Geçen haftalarda Konya'dan hızlı trenle dönüyordum.

Marmaray nasıl bir şeydir bir bakalım diye Pendikte indim. Saat 23:28'te dakik olarak, planda yazdığı gibi ne 1 dak fazla ne 1dak eksik.

Bekle bekle Marmaray yok. Bekçiye dedim ki marmaray nerede?

Burada dedi.İyi de niye gelmiyor ben Konya'dan 3.5-4 saatte buraya geldim yarım saattir bekliyorum ne ayak dedim.

Aynen şöyle dedi: Kadıköy yönüne doğru en son Marmaray bu istasyondan 23:24'te geçiyor dedi.

Ramazan için özel sefer koyduk onu da saat 00:15'e koyduk !?!?!?!?

(Eğer ramazan olmasaymış özel sefer de yokmuş, son marmaray 23:24'te kalkıyormuş , Hızlı tren de tam olarak dakikası dakikasına 23:28'de varıyormuş istasyona?!?!)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Mayıs ayında karpuz alırsanız tabii bu fiyata yersiniz...Her sene böyle...1 tl ye düşer karpuzun kilosu temmuzda filan...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sizin İkramiyeler hesaba yatmak üzere sorun olmaz
    Tanesi 35 gaymeden, 30 dene karpuz alırız ikramiyeylen, irakisi nerede?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 332/1000 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •