Sayfa 332/614 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bazılarını buradaki kimse kaile almadığından birbirlerine paslaşarak abi diye hitap ederek ve uzun vade taşıma ve artırma onerilerini siz dikkate alın. Kimbilir belki biri patron abi diye hitap eden uşak olabilir. Ytd
    kimsenin kaile almadığı bir numaralı adam ,tüm forumun engellediği kişi bunu yazınca ben

2. Şimdi buraya bir şeyleri yazmak şart oldu.
    Öncelikle burada bazı arkadaşlar demiş ki önceden küfür eden arkadaslar oraya gidince işte yumuşadı vs yazmışlar. Zaten gitmeden önce oraya gidince orada tartışma ortami olmasın oraya tartışmak için değil onları dinlemek ve bizi dinlemeleri için gidyoruz demiş olan bir grup ve ayrıca ben toplantıya giden arkadaslarin hiç birinin patron veya şirketteki her hangi birine küfür ettiğini görmedim açıkçası eğer varsa burada paylaşırsanız göreyim. Mesela en ama en magdurlardan biri benimdir 4 maliyetle burada benim polho hakkında tek bir küfürü bırak hakareti bırak bedduami bile bulamazsınız. Hissenette varsa buyrun geçmişe dönük bakıp bulun varsa eğer kufurum veya hakaretim ben burada yazı yazmayı bırakmaya hazırım belki sitemim vardır bak o da yok ama belki vardır hatırlamıyorum o konuda net değilim. Hani o toplantıya katılan arkadaşlarında ben görmedim ama tweter veya burada tehdit hakaret küfür vs sini ama diyelim ki var belki konuşunca mantıklı cevaplarla neyin ne olduğunu anlamışlardır arkadaşlar. İnsanlar konuda konusa anlaşır bu da öyle olmuş olamaz mı?

3. Kuşlu sitede günün 24 saati şirket patronlarına küfür edenler,G.k yaklaştıkça. Fikir değiştirdiler. Sorular hazırladılar G.k bir fayda beklediler. Biz dedik ki "her şirketin g.k farklı olur. Bunda şirketin yapısı halka açıklığı önemli, polho da farklı olur, çünkü ellerinde 600 mılyon lot var." Söylediğimiz gibi G.K bir şey çıkmadı çıkmazda. Ama belliki şirket yöneticileri G.k. katılan key. Lere iyi davranış. Tavuğu esirgememiş. Katılanlar pek mutlu olmuş.Key.de ahde vefa duygusu ağır basmış olmalı, G.k sonra patronlara toz kundurmuyorlar.hatta "Ben memnun kaldim daha fazla toplayacağım, iki üç sene daha taşırım bi kağıdı diye yorum bile yazdı ve avanesi "abi bende topluyummu ne dersin"diye karşı yorum yazdı. Bunlara aliskinim sorun yok. Belki elinizdeki mali satacaksınız belki bu sekilde kar elde etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Keşke milleti salak yerine koymasanız. Son iki gündür endeks yeni zirveler yapıyor polho 3.05 malı kitledi, alan varmı diye bağırıyordu. Aksan bu Endekse eksi kapatti .iste şirket işte çirkef. Ytd

4. Sayın reaileter benim gibisini bu forumda bulamazsınız herkesi anlayışla karşılamayı burada bir abimden öğrendim ve bu benim yaşam tarzım oldu dinlemek en büyük erdemdir. Belki bir çok kişi sizi engellemiştir doğrudur ama ben engellemedim sizle anlaşamadığımız dönemlerde bile. Şimdi siz kemalle bulussaniz bir yerde tartışacak misiniz? ama konuşmanız muhabbet etseniz yarın buraya yazacakalriniz bir birimizi yanlış anlamışız aslında çok iyi bir insanmış vs. Bu da yalan olmayacak aslinda insanlar bir birini tanıyınca bir birini anlamaya başlayınca her şey degisiveriyor.

Mesela patrona biz temettü istemiyoruz o para ile geri alım yapın biz burada aksi oy kullanmak istemiyoruz ama bizi de anlayın dendiğinde patron "mesaj alındı" diyorsa Pendik arazi için "bu dönemde bundan daha iyisi yok eğer varsa getirin" diyorsa. ( Ki eskiden makul değildi ama şimdi malzeme fiyatlarından dolayi artık bencede iyi bir anlaşma) artık iş inşaat firmalarina daha fazla yüklendi toprak aynı toprak. Manisadaki araziler için oradaki araziler parça parça idi biz oradaki arsaları toplamaya başladığımızda halk uyandı ve bize çok yüksek fiyatlar çektiler arsaları birleştirmeyince satmak durumunda kaldık dedilerse ne yapsınlar kavga mı çıkarsınlar. Orası kavga yeri değil tartışma yeri değil karşılıklı fikir alma yeri eğer bir yanlış varsa oradaki sulh ortamı değil Twitter'da küfür hakaret etmedir bence elestriecekseniz burada yada orada edilen küfürü eleştirin deyin ki "afferim orada şirketin menfaati için tartismamissiniz".
    Eğer sizde dinlemek anlamak istiyorsanız iddia ediyorum en uzaginiza herkesin bildiği kişi olduğu için onun affına sığınarak şehrini de herkesin bildiği için yazıyorum Tunahan beyin Denizlisinden daha yakındır buyrun şirketinizi bir sonraki gk de görün patronda CEO da hepsi orada
    Son düzenleme : temel analizci; 06-04-2022 saat: 09:22.

Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    Hisse bu fiyatlardayken bu yorum ya borsadan anlamayan tipik vurkaççılardan olduğunuzu ya da kotu niyetli olduğunuzu gösteriyor. Ya da ucuncu ve son ihtimal uzun zaman once bu hisseyi alıp kur artısında varlığınızın dolar bazında erimesinin yol açtığı ofkeyle sirkete dusman kesilmişsiniz. Ben de 2020 kasımında bizim aldım. Cari fiyatlardan. Yuzde 55 dolar bazında varlığım eridi. Buna ragmen bizimin yuzde atmısını satıp buna gectim. Eger bu bizimde once katlarsa uzulmem bizim bundan once katlarsa Yuzde yuz bunda olurum. Kimse bu fiyatlarda orta ve uzun vade için bu kagıdı kotulemesin. Ya da cenesini kapatsın ve yuksek maliyetten alıp sıkıntı çekenlerin canını sıkmasın.
    ahmet hoş geldin
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,340
    Eski btcimciler ,burda toplanmış. Herekse bol kazançlar. [emoji846]

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Eski btcimciler ,burda toplanmış. Herekse bol kazançlar. [emoji846]

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    eski tarman takipçisi geçerken ugramış tşkler.sanada bol kazançlar.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın reaileter benim gibisini bu forumda bulamazsınız herkesi anlayışla karşılamayı burada bir abimden öğrendim ve bu benim yaşam tarzım oldu dinlemek en büyük erdemdir. Belki bir çok kişi sizi engellemiştir doğrudur ama ben engellemedim sizle anlaşamadığımız dönemlerde bile. Şimdi siz kemalle bulussaniz bir yerde tartışacak misiniz? ama konuşmanız muhabbet etseniz yarın buraya yazacakalriniz bir birimizi yanlış anlamışız aslında çok iyi bir insanmış vs. Bu da yalan olmayacak aslinda insanlar bir birini tanıyınca bir birini anlamaya başlayınca her şey degisiveriyor.

Mesela patrona biz temettü istemiyoruz o para ile geri alım yapın biz burada aksi oy kullanmak istemiyoruz ama bizi de anlayın dendiğinde patron "mesaj alındı" diyorsa Pendik arazi için "bu dönemde bundan daha iyisi yok eğer varsa getirin bu dönemde kimse konut yapmaya yanaşmıyor" diyorsa. Manisadaki araziler için oradaki araziler parça parça idi biz oradaki arsaları toplamaya başladığımızda halk uyandı ve bize çok yüksek fiyatlar çektiler arsaları birleştirmeyince satmak durumunda kaldık ve gitmiyor dedilerse ne yapsınlar kavga mı çıkarsınlar. Orası kavga yeri değil tartışma yeri değil karşılıklı fikir alma yeri eğer bir yanlış varsa oradaki sulh ortamı değil Twitter'da küfür hakaret etmedir bence elestriecekseniz burada yada orada edilen küfürü eleştirin deyin ki "afferim orada şirketin menfaati için tartismamissiniz".
    Eğer sizde dinlemek anlamak istiyorsanız iddia ediyorum en uzaginiza herkesin bildiği kişi olduğu için onun affına sığınarak şehrini de herkesin bildiği için yazıyorum Tunahan beyin Denizlisinden daha yakındır buyrun şirketinizi bir sonraki gk de görün patronda CEO da hepsi orada
    Est abi..
    Bazen ben de geriliyorum ama sonra düşününce çok uzun süre elinde olana hak da veriyorum..
    Ama şunu anlamıyorlar..
    İnsan elindeki malı kötüleyip nasıl çıkmasını bekler..
    Ben şirketin inanılmaz olduğunu, ama tahtayı her kim yapıyor ya da yapacaksa ya da işi beceremediğini veya bir planı olduğunu söylüyorum..
    Şirket bence yeni yeni yapılanmaya gidiyor..
    Neredeyse tüm kadrolar değişti..
    Hacıkamiloğlunu iyi araştırmak lazım, Üzümcüyü iyi incelemek lazım..
    Adamlar branşının neredeyse en iyileri..
    Hele hele Üzümcü efsane..
    Bizim hatta benim hatam bir yıl önce trene binmek..
    Yoksa ben şirketten memnunum..
    Elbet birgün mızrak çuvala sığmayacak..

Sayfa 332/614 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •