Forumdaslar
Ing turuncunun arti 2 puan vermesi icin 750 tl harcamak gerekli. Ben ise harcamalarimi bonusla yapiyorum. Ozetle bu ing 750 tl harcamanin puf noktasi varmidir. Diger forumlarda n11 den alisveris yap iade yap diyorlar ama bununla ugrasmak istemiyorum. Gecen ay benim aklima su yontem geldi. Gidip kuyumcudan iki kucuk altin aldim. 20 tl komisyon aldi ama yapacak baska birsey yoktu. Fikriniz varmidir?
Vakıfbank tan yeni oran alan varmı ben bugün özel bankacılık 500 k ve üstü %29.15 vakıf şubeden ise %28.50 aldım Daha üstü oran alan varmı veya bu para civarı güncel vakıfbank halkbank teklif alanlar yazarsa sevinirim
Bu gün dolarları %7.5 den Anadolubanka sattım.....Burgandan 8 istedim vermediler...Odea 500k üzerine 8.5 veriyordu.......
Acaba Chucky68 arkadaşımız ne kadar Anaparayla %33 bono oranindan 90 gun bagladı..stopaj %10 ile.
30-31,5 ve 33 lü oranlar aktif bono için çok değişken oranlar.Muhtemelen anaparayla ilgilidir.Chuck68 senden ricam anaparayı yazarmısın,bende yarın 500+ için oran alacağım,burdan yazarım..Karşılaştırmış oluruz..
Yer İmleri