Herkes haklı.. Evet kimse piyasadan büyük değildir.. Ama;
Bu hissenin tekniğini çizen bu adamlar(grafikteki geçmiş fiyat hareketleri) , şu an "temel" in başındaki de öyle(patron).. Muhtemelen sınırsız lot(sınırlı sermayede olsa da) ve sınırsız! para ile piyasa da bunlar..
Zamanında Yaşar grubu, tuborgta koca soros u asker çıkarmış...
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
şu anda pd/dd değeri 0,6
geçen yılın değerlemelerine göre olan değeri bu...
yılsonu yeniden değerlemesinde devredilen dükkanlar , otel ve arsası , araçların değeride olacak... avmlerin değeride artacakkkk
pd/dd değeri iyice düşüp hisse dahada kelepir hale gelecek
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
Kaç yaşındasın bilmiyorum Serdar, benim 46. Hayatta gördüğüm, en zor değişen şey karakter! Hatta bunun üzerine "köpek bok yemekten vazgeçmez" diye bir laf varHareket tarzı değişse de "karakter" zor
Ben de yarın(hatta az sonra) ölme ihtimalime karşın orta-uzun vadecilikten vazgeçmiyorum mesela
![]()
Yanlış anlaşılmasın; temel teknik vs beğenmesem zaten işim olmaz burada.. Şu işler olurken şu ortamda da götürmeyeceklerse gitsin kumda oynasınlar.. Alabildiği kadarı alıp, bitirebildiği kadar psikolojiyi bitirme peşindedir; biz de kendimize uygun gördüğümüz fiyatta muhtemelen o arkadaşa satıp gideceğiz sonuçta)
Üstad 2 yaş kıdemliyim.
Bu ülkede neler gördük yaşadık yarım asrı bulan ömrümde.
Adnan Çolak gelip geçenler yanın da esamesi okunmaz.
Ahlaki yönden Adnanı değerlendiremem fakat güncel bir versiyon olduğu için piyasalara bakışının daha olumlu olacağını düşünüyorum. Babasının yadigarı adamlarla yatıp kalkıyorsa diyeceğim bir şey yok!
Eyvallah üstad, inşallah, ama ekibin yedikleri son cezaların dumanı hala tütüyoritt e bulaşmadan önce aksendeydim, onda da çileler çektik
ama adamlar hisseyi bir kere bile brüt vs ceza yemeden 50x yaptılar; onlardan kopya çeksinler
Gerçi öncesinde "sehven hatalı bilançolarla" falan içimizden geçip ilk girdiğimin yarı fiyatını göstermişlerdi orada da
)
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Yer İmleri