Sayfa 333/1004 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Malin buyugu kimdeyse,
    Horoz odur.
    Şuulu bir arsanin icradan satisina katilin, kimde en buyuk pay varsa artirir rakami ya yuksek rakamdan almak zorundasin ya da malini terk etmek zorundasin.
    Yerlesiklerin tevdiat hesaplari %63 usd olmus rakam 2xx b usd civari.
    Sen araplardan dilendigin 10 20 30 ile mb kasasinda fareler gezerken bu piyasaya mudahale edemezsin.
    1b 1b basinca 30 dk surdu yerine geldi kur isi ayar tutmaz.
    Kalan tum gundem ise dolar fiyatini yukari itecek sekilde.
    Fed
    Zarrab
    Faiz
    Vs....
    Kidemli gecinen analistler var yumtubda cok sert duzeltme falan diyorlar, patlican resmi yok koyamadim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    arapların da para vereceği yok zaten bence, bunu yalvartmaktan hoşlanıyorlardır...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Erdoğan: Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle dövizi bulunan herkesi yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün şarkuteciye gittim...Kadın 5 kilo süt istedi ,adam 45 lira diyince kadın şok oldu , elinde para uzatayımmı uzatmayayım mı derken; ya daha 4 gün önce 30 dan aldım nasıl bu kadar fiyat farkı olur deyince adam %50 zam geldi alacakmısınız dedi..Kadın istemeyerek de olsa sessizce sütü aldı ama moral sıfırın altındaydı....

Marketler günlük etiket değişiyor...Ben 91,94 98 2001 krizleri gördüm...Bu hiç birine benzemiyor...Fırıncı 230 gram olan ekmeği 210 gr düşürdü. %10 malzemeden çaldı %20 zam bastı...kümülatif %30 geçirdiler...Ekmeğin kilosu 15 e çıktı....
    Bazen marketlerde denk geliyorum,aldığı malı kasada bırakan var alım gücü olmadığı için,çoğuna yardımcı olmaya çalışıyorum,üstelik kasadakine çok fazla indirimi yokmu bunun diyorlar çaresizce

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Fark etmez,00wc'de yükselir
    00wc ne demek ben bilmiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle dövizi bulunan herkesi yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum
    yarın döviz bürolarının önünde izdiham olur herkes dövizini bozmaya koşar şimdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Aynen öyle diyor gelin bana teslim edin diyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    00wc ne demek ben bilmiyorum.
    Gece yarısı demek.

8.  Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    yarın döviz bürolarının önünde izdiham olur herkes dövizini bozmaya koşar şimdi.
    Bedava traşta varmı? Sakallarım uzamış, boşuna berbere para vermiyeyim.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 333/1004 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •